Fard de ochi - delicat sau persistent

Fard de ochi - delicat sau persistent

Detalii

Telefon
0732443232
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
849

Voteaza & Distribuie

Descriere

Accentul pus pe ochi, este o solutie traditionala pentru machiajul oricarui format, fie ca este vorba de un machiaj de seara sau de un aspect nud al unei fete cuminti. Un instrument ideal de frumusete este si fardul de ochi.

Delicat sau persistent, un fard de ochi creeaza un efect de acoperire multistrat, chiar si atunci cand este aplicat intr-un singur strat, dar care nu se aduna si arata bine pe tot parcursul zilei. Un fard de ochi trebuie sa fie de calitate, pentru ca machiajul sa fie perfect, sa nu se adune in pliuri si sa nu curga. In acest caz, te sfatuim sa intri pe site-ul magazinului online BeautyOneShop pentru a alege din diversitatea de farduri de ochi, care sunt de o calitate incontestabila, in compozitia lor fiind folosite ingredient naturale.

Care este diferenta dintre un fard de ochi crema si unul obisnuit? Toate diferentele dintre fardurile de ochi cu textura cremoasa si cele obisnuite, se datoreaza tehnologiei de productie a primului. In procesul de fabricare, pigmentii sub forma de pudra fina si particulele fine fara greutate, sunt amestecate in proportii specifice cu apa, dupa care amestecul este omogenizat la temperaturi moderat ridicate. Ca urmare a acestei procesari, se obtin farduri de ochi cu o consistenta moale, similara unei cremei. Acestea ofera multe avantaje:
 • sunt aplicate la fel de simplu ca si cele compacte;
 • sunt usor de pus pe perie si se aplica usor;
 • au rezistenta ridicata;
 • nu se aduna in pliuri pe partea superioara a pleoapei;
 • au o textura frumoasa, cu o usoara stralucire;
 • pot contine filtre UV;
 • se consuma foarte putin la o aplicare.

Un fard de ochi crema, care poate fi cumparat de pe site-ul magazinului online BeautyOneShop este o optiune buna pentru a crea un machiaj in orice stil. El poate fi folosit pentru a crea ochi cu o tenta fumurie clasica, o imagine romantica cu culori deschise sau o imagine de club, cu aspect de ochi stralucitori.

Cum sa folositi un fard de ochi crema? Cateva recomandari simple te vor ajuta sa aplici usor un fard de ochi crema, iar rezultatul este perfect:
 • pielea inainte de machiaj trebuie curatata si umezita;
 • baza de machiaj va simplifica crearea unui machiaj uniform cu aceeasi densitate;
 • atunci cand se utilizeaza mai multe nuante, trecerea culorilor poate fi efectuata folosind un burete subtire sau o perie normala;
 • aplica fardul de ochi incepand cu linia de crestere a genelor;
 • atunci cand se lucreaza cu nuante de fard de ochi pigmentate si particule metalice uscate, acestea se pot aduna in pliuri pe pleoapa. Pentru a se mentine perfect pe toata durata zilei, poti aplica pe pleoape fie un fond de ten, fie o pudra.

Efectul estetic Stilul de machiaj si efectul estetic dorit, poate fi creat folosind produse de calitate, care pot fi achizitionate de pe site-ul magazinului online BeautyOneShop.ro . Cu un astfel de produs de frumusete, poti lucra in doua moduri, cu o pensula uscata sau cu una umeda. Prima tehnica este preferabila pentru machiajul de zi, deoarece iti permite sa controlezi densitatea aplicarii si intensitatea culorii. Aplicarea umeda ofera un finisaj dens cu stralucire intensa, iar textura iti permite sa creezi chiar si un efect metalic. In aceasta tehnica, se folosesc perii cu burete.

Filtre

Facilitati: Machiaj