Sari la conținut
Forum Roportal

ketay

Full Members
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ketay

  1. ketay

    IMG_0933.jpg

    eu...cu mine... 8)
  2. ketay

    De fapt sunt 13 zodii

    hei asta e chiar tare.....arata-ne si noua cartea aia ! asta e ziua de nastere a prietenului meu! tot timpul am crezut ca e balanta ...de fapt nu e?
  3. ketay

    Credeti ca exista Dumnezeu?

    sunt asa de trista....
  4. ketay

    Perlele profesorilor!

    ciudat...si eu am avut un prof de franceza care se exprima identic........ :roll:
  5. ketay

    Teste..umoristice

    ups.....sunt psihopat? doamne...nu mi-as ucide fratele in veci doar ca sa vad pe cineva! e serioasa faza? :o
  6. ketay

    Vindecarea cu Bionergie

    mortal....... :) lasa-l ma saracu'......ca e si el mic....... omu' cat traieste invata...nu? :flowers: saracutu'......... ;)
  7. ketay

    Photo-0119.jpg

    iepurasu' meu!!!!!!! 8)
  8. ketay

    Photo-0100.jpg

    8) iiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuubbbbiiiiiiiiiiiiiirrrrrrreeeeeeaaaaaaaaaaaa mea! ;) 8)
  9. ketay

    IMG_0975.jpg

    8) o familie fericita in lipsa copiilor studiosi! 8) ;)
  10. ketay

    IMG_0409.jpg

    mitoasca mea iubita!!!!!!! ea studiaza ma...ce stiti voi?
  11. ketay

    IMG_0760.jpg

    fratior...cam suparat...e! asa e el!...ubesc! 8)
  12. ketay

    IMG_0456.jpg

    da si mami!!!!!!....... 8)
  13. ketay

    IMG_0951.jpg

    tati meu e cel mai scump!!! 8)
  14. ketay

    IMG_0869.jpg

    -cine e cea mai frumoasa pisicuta din lume? - oare ma mai chinuie mult?
  15. ketay

    IMG_0383.jpg

    dis de dimineata..
  16. imi pare rau de mama ta ela... :doh: cred ca inteleg ce simti...si eu l-am avut pe tata in spital...cu spondilita anchilopoetica.. :flowers: dar l-am vizitat in fiecare zi ... si iau cedat durerile de la tratament! e bine acum! :D si mama ta o sa se faca bine...o sa vezi! :kiss:
  17. ketay

    Capacitati paranormale

    ok...thunami! :flowers: scriu pe privat...! :kiss: cum? :D si..multimesc ca mi-ai raspuns...am crezut ca nu ma vei lua in seama! :P pe mai tarziu... :doh:
  18. ketay

    De ce e asa de greu de gasit fericirea?

    desigur ca nu e asa!!!!!!! :flowers: in romania vei gasii locuri frumoase vesnic! :doh: fericirea e in lucrurile simple si mai ales izvoraste din suflet! viata e grea...tui mama ei de viata ...n-am maine ce manca...dar uite ce apus frumos!!!! dorm in canal...si am 2 sobolani animale de companie...traiasca libertea !! am un trecut demn de admiratia tuturor!...ma trag din neamul dacic...vorbesc romana! am o credinta veche...un d-zeu deasupra...la ce imi trebuie acoperis? fericirea se imparte! si atunci devine...multa...!
  19. ketay

    De ce e asa de greu de gasit fericirea?

    si in sufletul tau...? ce e acolo? mi se pare mie sau vad o lumina! asa...e o lumina! nu o stinge...da din ea tuturor...lumea te asteapta chiar pe tine s-o faci mai frumoasa! :flowers:
  20. ketay

    Ce este atat de rau in a face sex fara dragoste?

    mie mi se pare firesc sa traiesti dragostea la maximum! dar daca as fii casatorita...cu siguranta nu mi-as trada sufletul pereche! adica...nu asa putea sa uit niciodata ce s-a intamplat intre noi si...nimic nu ar mai fii la fel! nu mi-as ruina casnicia...pe care si asa cred ca am s-o realizez fff dificil din cauza faptului ca gasesc rar o persoana care sa ma inteleaga!
  21. ketay

    Cancerul de colon

    poate ca eu nu stiu de fapt ce vorbesc...dar ii simt frica prietenei tale si senzatia ta de neputinta intr-un caz ca acesta... tot ce pot sa-ti spun e ca nimic nu vine in viata noastra fara scopul de a ne face sa evoluam! omul a fost facut sa fie masina perfecta de supravietuire... nu e locul si probabil nici momentul potrivit sa-ti spun asta...dar trebuie s-o inveti sa lupte! femeia aia nu trebuie sa se mai simta niciodata frustrata! nu are voie sa tina in ea furia! fa-o sa fie luptatoare , arata-i ca tot ce a facut pana acum nu e in van! sanatate!
  22. ketay

    Agresivitatea religioasa

    hello ...prieteni! :kiss: ne-ar face mult mai bine o portie de dragoste! :doh: sa ne iubim ...asta vreu sa zic! orice d-zeu ar fii pe deplin multumit de asta! :P Traiasca dragostea! :flowers: are cineva nevoie de mine? :D
  23. Dragostea te face sa vrei sa traiesti , inseamna viata...eu insami am fost in situatia in care era sa ma sinucid din dragoste... :flowers: in final e intradevar dificil sa treci peste deceptii mai ales cand ai senzatia ca nimeni nu poate face nimic pt tine sa te ajute...nici macar d-zeu! :kiss: si pe cat e de dificil sa treci peste ...pe atat e totusi de stupid sa te omori avand in vedere cate posibilitati iti poate oferii viata ...posibilitatea de a fii fericit! as fi pierdut urmatoarele rasarituri de soare ! n-as mai fi auzit ploaia cum spala padurea... n-as mai fi mirosit teii infloriti...sau briza marina... : n-as mai fi zarit acel fluturas rosu aprins ca o pala de foc... :) sau...ochii inlacrimati de fericire ai femeii cu handicap din coltul strazii mele care a primit o paine de pomana... :P n-as mai fi auzit melodia lui ATB 'you are not alone' :doh: sau ...as fi pierdut o excursie pe Luna!(o.k inca nu s-a ajuns pana acolo dar poate peste cativa ani...) :D in fine...e atata frumusete in lume !!!!!!!! :) stiu din experienta! merita sa traiesti!
  24. ela Daca ma lasi voi lupta pt tine! :) Impreuna o sa-i venim de hac! :kiss: Vrei energie ? ia de la mine! :) Simti durere ? imparte o cu mine! :D Fa in fiecare zi 10 lucruri care iti aduc fericirea! :P Iar eu voi avea in fiecare noapte un gand bun pentru tine si in fiecare dimineata te vei simti mai bine si mai bine fiindca ela : nu esti singura! :flowers: :doh:
  25. ketay

    Capacitati paranormale

    thunami eu simt orice insecta se apropie de mine ! :flowers: vreau sa zic ca o simt inainte s-o vad ,chiar daca nu-mi dau seama ce insecta e! de exemplu: ma pun in pat la culcare la ora 23 adorm si dintr-o data ma trezesc direct din vis(nu visez urat neaparat!)-pe la 24 sa zicem privesc pe perete langa mine si o observ! apoi il trezesc pe prietenul meu si ii spun ca am vazut insecta , el merge si aprinde lumina si ca de obicei exclama: cum naiba ai vazut-o? asta s-a intamplat de cca 6 ori maxim numai intimpul noptii, si tot timpul ma trezeste din somn! am vazut paienjeni,fluturi ,gandaci de soare... ce zici de asta"? :D sa aduc mai bine sanipidu'? :doh:
×