Sari la conținut
Forum Roportal

OacOac

Gold Member
  • Număr conținut

    7491
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de OacOac

  1. OacOac

    Dreptul de a fi mama

    Sunt curioasa cum vedeti "graviditatea" si cat de mult v-a schimbat viata un bebel. Eventual povestiti la voi cum a fost Si daca nu vreti copii...justificati de ce nu.
  2. OacOac

    Iubire pana la adanci batraneti...

    Cu riscul de a parea plictisitoare, ma intreb eu, copil tanar de 22 ani,exista dragoste pana la adanci batraneti cu acelasi partener? Am vazut dimineata la stiri (nu mai stiu exact in ce oras), azi isi serbau nunta de aur 400 de cupluri. :flowers: Frumos!!! M-as bucura sa ne impartaseasca impresii cei care au peste 10 ani de cand isi cunosc partenerul.
  3. OacOac

    CHAT PART 9!

    Bau...cucu bau :tease:
  4. OacOac

    Ce sau cine ne-a inveselit azi

    Exista sute de topice cu: cine ne-a enervat, de ce suntem nervosi..... Lasa dom'le sa fie si unul despre ce ne bucura :cry: Pe mine azi m-a bine dispus faza cu Felix :cheer: ....romanu tot roman :nea:
  5. OacOac

    Femeile casatorite

    Ihi...tot aud de femeile casatorite ca sunt...... ca sunt ...... Aici aveti ocazia dragi domni sa dati cu noi de pamant!!!!
  6. Sa nu uitam ca firmele cu peste 50 salariati au obligatia sa angajeze personal cu handicap intr-un procent de 4% din nr total de angajati.
  7. OacOac

    Probleme monitor

    Deschid calculatriciul. Ne jucam vreo 3 ore pe net. Deschidem messul. Deschidem muzica. Imi apare un mesaj de eroare ca nu stiu ce driver n-are sa porneasca sunetul ;) Ii dau restart. Monitorul nu vrea sa se deschida . Pacaie la ledul care imi arata ca-i deschis. Ii dau restart din nou, monitorul tot negru si el tot pacaie :tease: In boxe se aude sunetul de la windows cum ca s-ar fi deschis. Eu cred ca e de la monitor. Il mai pot repara sau tre sa-mi iau altul nou??
  8. OacOac

    Stapanele lumii

    TOPIC DESTINAT FEMEILOR!!!! De azi declaram razboi natiunii, gata, s-a zis cu libertatea barbatilor. Sa fim o forta, doamnelor si domnisoarelor sa ne aliniem, sa-i decimam pe teroristi :( Sa propunem arme sa-i imblanzim, sa-i legam, sa-i nimicim, sa fie sclavele noastre :flowers: Cine indrazneste sa ne calce onoarea in picioare ii torturam in piata publica. Pentru fiecare fapta nedemna le smulgem cate-un fir de par ori le taiem cate un deget. :tease: Sa fim o forta, femeilor, adunarea
  9. OacOac

    CHAT PART 9!

    Fuai, ce fite faceau la masa .... :crazy:
  10. OacOac

    CHAT PART 9!

    Cum esti Amariuto? Duminica eram cu ochii-n poze de la prima intalnire, ti-au crescut flacaii.
  11. OacOac

    CHAT PART 9!

    Ce mandre eram noi de burticile noastre, ne consultam ecografiile, impartaseam momente.....ehe
  12. OacOac

    CHAT PART 9!

    Trec anii.... Merge, merge la gradi, facem si dansuri :crazy: , pictam....artist in devenire :crazy:
  13. OacOac

    CHAT PART 9!

    :airkiss: Suntem foarte bine, la fel de vioi :D Voi cum santeti?
  14. OacOac

    CHAT PART 9!

    Ne bucuram doamna de regasire :friends: Asemeni Saha. Va mai vizitez din cand in cand
  15. :D Ar trebui sa ne gandim si la persoanele cu handicap, am primit un mare dar ca ne putem exploata toate organele
  16. OacOac

    CHAT PART 9!

    Va salut doamnelor si domnilor :flowers: Foarte greu de urmarit forumul asta :stars:
  17. A fost inaintata o petitie ce sustine dublarea filmelor: http://www.petitieonline.ro/petitie/dublarea_filmelor_o_necesitate_pentru_persoanele_cu_deficiente_de_vedere-p43228046.html Personal, imi e indiferent, nu avem timp sa urmarim emisiuni si nici filme la tv, gandesc ca cei care au handicap petrec mult mai mult timp in fata televizorului decat noi, cei activi, asa ca un procentaj de 10 % din filme sa fie dublate gasesc ca e foarte ok.
  18. Redau vorbele unei prietene care administreaza o fundatie de nevazatori "Incercati sa urmariti un film cu ochii inchisi" Pentru nevazatori ar fi extraordinar sa se aprobe aceasta lege.
  19. OacOac

    Dreptul de a fi mama

    Am citit cateva pagini incoace...ma si amuza schimbul de replici, nu am retinut numele celor indignati de titlu si chestionar dar va asigur ca sunt o persoana extrem de normala si echilibrata, la momentul acela eram foarte bucuroasa si am trait cu maxima intensitate perioada sarcinii si mi-as dori din suflet sa o retraiesc. Sunt o "mamicuta" tanara si ne crestem cu multa dragoste "gargarita", ne-am bucurat de toata perioada de cand era doar un "bebel". Cei care nu au copii le doresc sa traiasca experienta de parinte si sa-si cladeasca viitorul alaturi de un partener de nadejde. PS: Ma bucur sa regasesc vechi prieteni de taste :friends:
  20. Sunt socata de ce i s-a intamplat lui Florin, atat de dinamic si atat de tanar, nu -mi vine sa cred. "Tariful" pe zi este infiorator de mare si el creste de la zi la zi. Insanatosire grabnica si recuperare rapida, din putin cate putin se face mult.
  21. OacOac

    Mamicile vor primi indemnizatie doar pentru un an !

    Problema din punctul meu de vedere nu este perioada de concediu pentru ca pana la urma nici cei 2 ani nu sunt deajuns pentru o familie fara ajutor mai ales ca stim cat de greu gasim cresele si chiar daca le gasim....ce facem cu piticii cand se imbolnavesc? Eu am o alta nemultumire, sistemul medical. Nu exista sustinere, consultatiile sunt scumpe, nu mai zic de ecografii (dublu-triplu test), analizele medicale mai complexe....... si ne mai intrebam de ce creste numarul copiilor cu dizabilitati. Este strigator la cer sa stai sa astepti o luna de zile sa poti face analizele medicale gratuite si alea cu o acoperire destul de limitata. Pai o luna de zile la o gravida in 3 luni inseamna foarte mult. Dupa 4 luni sa faci o intrerupere este un risc urias. Sa fii parinte in Romania este strict o optiune personala, trebuie sa fii deja pregatit sufleteste, financiar si sa nu astepti nimic de la stat.
  22. OacOac

    Nu vreau sa-mi pierd familia!

    Citesc, citesc .... si ma gandesc, totusi....10 ani .....sunt ceva, ma intreb de ce in anii astia nu ati facut nimic sa va distantati de familia fetei, de ce nu ati gasit nicio solutie sa va separati. Ziceti ca va simtiti vinovata da nici nu faceti nimic sa inlaturati vinovatia...
  23. OacOac

    Pregatiri de gradinita

    Mititica Si eu care vroiam sa te-ntreb cum stati la capitolul "urlat" Sanatate multa
  24. Are cineva "ani de liceu" cantata de Stela Enache?
×