Sute de modele de lenjerii de pat din bumbac 100%, acum în oferte speciale!

Sute de modele de lenjerii de pat din bumbac 100%, acum în oferte speciale!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurilenjerie de pat
Ultima actualizareLuni 13 decembrie 2021
Vizualizari95

Voteaza & Distribuie

Descriere

Există magazine online care în această perioadă ne răsfață cu oferte foarte avantajoase și foarte interesante. Sunt oportunități foarte interesante mai ales în cazul în care este vorba despre produse de foarte bună calitate aflate la reducere.

Cumparamisim.ro este un magazin online foarte apreciat de mulți clienți și chiar de foarte multe vedete din România, care au cumpărat produse de aici de foarte bună calitate. Multe din aceste produse sunt fabricate chiar la noi în țară!

Recomandarea noastră pentru oferta acestui magazin, sosește într-un moment foarte favorabil: sunt disponibile lenjerii de pat din bumbac 100% cu imprimeuri pentru Crăciun, cu imprimeuri pentru adolescenți și pijamale foarte frumoase din catifea confecționate în România care au prețuri mai mici și care pot reprezenta cadouri foarte frumoase pentru persoanele dragi.

Ce tipuri de oferte de lenjerii sunt disponibile în momentul de față?

Cumparamisim.ro este magazinul online ideal în această perioadă pentru a cumpăra lenjerii de pat bumbac aproape de toate tipurile: lenjerii de pat din bumbac pentru o persoană, pentru paturi duble și chiar pentru bebeluși. Merită să fiți atenți la ofertele pentru lenjerii de pat bebeluși. Suntem convinși că vă vor place foarte mult. Prețurile sunt mult reduse acum!

Conține 4 piese și materialul este 100% din bumbac. Un set de lenjerie de acest tip conține un cearceaf de pat de dimensiuni 100x150 cm, un cearceaf pentru pilotă de 100x150 cm și 2 fețe de pernă 35x45 cm. Imprimeurile sunt foarte moderne și vesele, potrivite atât pentru fetițe cât și pentru băieți.

Materialul nu intră la apă și nu se decolorează, dacă veți fi atenți la instrucțiunile producătorului. Este vorba despre un material moale și foarte plăcut cu țesătură 100% naturală.

Tot în această ofertă mai găsiți și lenjerie de pat pentru o persoană din bumbac de tip finet, cu imprimeuri foarte vesele inclusiv pentru copii. Materialul este de tip finet, 100% bumbac. Țesătura este foarte moale și plăcută la atingere. Fiind un material de foarte bună calitate, nu se va decolora și nici nu va intra la apă, dacă se vor respecta instrucțiunile producătorului. Grosimea materialului este de 140 gr/m2, densitatea este de 145TC.

Setul acesta de lenjerie conține un cearceaf pentru pilotă 160x220 cm + 10 cm, care se închide în fermoar, un cearceaf de pat 200x230 cm + 5 cm, fără elastic și 2 buc. de fețe de pernă 50x80 cm +5 cm, care se închid parte peste parte.

Bineînțeles, vă mai recomandăm și oferta de lenjerii de pat din finet TRIO PREMIUM, care este foarte avantajoasă: 1 lenjerie finet 6 piese costă doar 119 lei, 2 lenjerii de același tip costă 189 de lei sau 3 lenjerii 239 de lei.

Alte idei de cadouri frumoase

Nu omiteți vă rugăm, modelele de pijamale din catifea. Sunt moi, călduroase, moderne și au foarte multe nuanțe plăcute. Mai sunt disponibile tot la prețuri reduse seturi de pijamale pentru cupluri. Pot fi și acestea cadouri interesante și apreciate de cei dragi din familie sau de către prietenii care le vor primi.