Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    11987

Cele mai noi lentile de contact: ACUVUE® OASYS with Transitions™

enrique00a

197 citiri

Lentile de contact semestriale ACUVUE® OASYS with Transitions™ reprezintă o adevărată descoperire în industria optică! Capabile să răspundă activ la intensitatea luminii, lupta impotriva luminii puternice într-o zi însorită, de orbirea cauzată de farurile auto noaptea, ajustand continuu luminozitatea pentru ochii dvs.

Lentilele ACUVUE® OASYS with Transitions™ pot fi comandate online de pe Optilen Romania https://www.optilen.ro/812_acuvue-oasys-with-transitions.html

 

În centrul acestor lentile moderne se află materialul Senofilcon A, cu tehnologie încorporată în ea - nu doar aplicată la suprafata. Aceasta asigură durabilitatea tuturor parametrilor favorabili. Aceste lentile combină perfect corecția vederii cu protecția fotocromică. Ce înseamnă? Lentilele se adaptează rapid la condițiile de iluminare predominante - absorb cantitățile excesive de lumină, protejându-vă împotriva orbirii, durerii, sau nevoia de a va acoperi ochii cu mainile. În timpul sofatului nocturn lentilele reduc strălucirea farurilor. Acestea asigură o călătorie sigură și confortabilă.

ACUVUE® OASYS with Transitions™, datorită Light Intelligent Technology™ oferă, de asemenea, o calitate clara a viziunii - cu contrast crescut și culori saturate, fără umbre și reflexii. Îmbogățirea lentilelor cu filtre UV de cea mai înaltă calitate este o garanție de 100% protecție împotriva efectelor nocive ale luminii solare. Desigur, în afară de toți parametrii menționați, puteți conta pe confortul complet al utilizării - fără ochii uscați și senzația ca purtati lentile de contact. Disponibile într-o gamă largă de dioptrii negative și pozitive, lentilele ACUVUE® OASYS Transitions™ pot fi utilizate atât de persoanele cu miopie, cât și de cele cu prezbitism.

Sursa Optilen Romania


×