Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Olivier Dzidzi

Goodgame Empire imi pune in pericol siguranta browser-ului

Rate this topic

Recommended Posts

Din cate am inteles, este un nou joc online, despre care nu m-am interesat prea mult, deoarece eu oricum le consider o pierdere de timp. Insa, de vreo cateva zile, mi se deschid vreo 5 ad-uri unul dupa altul, fara ca eu sa fi dat click pe ceva anume. De regula, mi se intampla foarte des atunci cand am deschisa o pagina de youtube. Am antivirus updatat la zi, am si Registry Cleaner, pe care-l folosesc la doua zile, dar tot nu am reusit sa scap de reclama asta agresiva si nesolicitata de la Goodgame Empires.

Voi ati patit asa ceva, o fi chiar de la ei, sau tot eu oi fi de vina, desi calculator meu e ultra-securizat, incat blocheaza si aplicatiile ce de fapt, nici n-ar trebui blocate?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut!

Daca vrei sa scapi de acele reclame poti sa instalezi AdBlock pentru browser.Nu dureaza mai mult de 2 minute.Si nu numai ca o sa scapi de reclamele respective(de la acel joc) dar o sa scapi si de toate reclamele inutile si de multe ori excesive de pe site-uri,care iti ingreuneaza incarcarea paginilor.Eu il folosesc si nu mai am treaba cu reclame,pop-up-uri si alte prostii.

Have a nice day.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×