Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
  • entries
    191
  • comments
    8
  • views
    11885

Cum să selectați autobronzantul potrivit

Sign in to follow this  
enrique00a

228 views

 Produsele de bronzare fără soare oferă pielii o strălucire însorită fără a vă expune pielea la razele UV dăunătoare. Aceste produse oferă o alternativă sigură și eficientă la statul la plajă sau întinsă într-un pat de bronzare.

 Cele mai comune ingrediente din autobronzante sunt dihidroxiacetona (DHA) și eritruloza. DHA acționează prin reacția cu stratul cornos al pielii, stratul cel mai exterior al suprafeței pielii, pentru a o întuneca temporar și a simula un bronz.

 Deși numele lor ar putea suna ca niște compuși chimici ciudați, DHA și eritruloza pot fi derivate din surse vegetale, cum ar fi sfecla de zahăr, trestia de zahăr și alte fructe de pădure roșii! De asemenea, aceste ingrediente din autobronzante pot fi extrase din glicerină fermentată, un compus organic derivat din grăsimi animale și ulei vegetal.

 Fie că sunteți un profesionist experimentat sau încercați autobronzante pentru prima dată, obținerea „bronzului perfect" poate fi o sarcină descurajantă. Folosiți sfaturile noastre rapide și ușoare de autobronzare pentru a vă ajuta să obțineți strălucirea perfectă!

 Atunci când alegeți un autobronzant, luați-vă un moment pentru a decide dacă doriți ca pielea dumneavoastră să pară bronzată instantaneu sau ați prefera să vă bronzați treptat, pe parcursul a câteva zile. Există multe opțiuni de bronzare disponibile, așa că este esențial să găsiți una care să vă satisfacă așteptările:

Autobronzante instantanee: Dacă aveți nevoie de un autobronzant pentru a da pielii o strălucire sănătoasă și aurie pentru o ieșire în oraș de ultim moment, încercați o spumă de bronzare instantanee pentru un bronz imediat. Aceasta lucrează cu tonul pielii pentru a imita rezultatele de la soare.

Autobronzante graduale: Dacă vă place mai mult subtilitatea, încercați un autobronzant gradual. Cu o aplicare zilnică, acest tip de autobronzant creează o culoare cu aspect natural care se întunecă în câteva zile.

Autobronzante pentru față: Pentru un bronz cu aspect natural pe față, căutați un autobronzant conceput pentru față. Multe formule includ, de asemenea, SPF, astfel încât să vă puteți proteja pielea în timp ce obțineți o strălucire fără soare.

Produsele de bronzare fără soare funcționează cel mai bine pe pielea curată și uscată, care a fost ușor exfoliată. Pregătirea pielii vă ajută să vă asigurați că strălucirea dumneavoastră însorită se aplică uniform.

Exfoliați: Pentru zonele care nu au nevoie de epilare, exfoliați ușor la duș cu un loofah sau un exfoliant. Petreceți ceva mai mult timp pentru a exfolia zonele uscate, cum ar fi coatele, genunchii și gleznele. Evitați bronzul cu dungi sau pete prin exfolierea zonelor care tind să fie mai uscate.

Îndepărtarea părului: Înainte de a vă aplica bronzul pe picioare, epilați-vă cu ceară sau radeți-vă cu grijă cu cremă de ras hidratantă sau cu gel de duș pentru a preveni iritațiile. Acest lucru nu numai că va oferi loțiunii de bronzare o pânză netedă, dar va îndepărta și stratul superior de celule moarte ale pielii. Exfolierea ajută la îndepărtarea proteinelor din stratul exterior al pielii. Aceste proteine pot interfera cu capacitatea DHA de a crea un aspect bronzat.

Hidratare: Păstrați-vă pielea hidratată în zilele dinaintea aplicării unor autobronzante. Aplicați o cremă hidratantă și concentrați-vă pe zonele care tind să fie mai uscate decât restul corpului, cum ar fi coatele, genunchii și gleznele. Dar, evitați să vă hidratați pielea sau să aplicați cremă anticelulitică imediat înainte de a aplica autobronzante.

Procedând astfel, puteți face ca loțiunea să se aplice neuniform. În schimb, folosiți un autobronzant hidratant pentru a vă hrăni pielea în timp ce adăugați o culoare cu aspect natural.

Sign in to follow this  

×