Beneficiile dezinsectiei

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, deratizare, dezinsectie
Ultima actualizareLuni 24 august 2015
Vizualizari1145

Voteaza & Distribuie

Descriere

Insecticidele sunt substante chimice de origine minerala, vegatala sau organica folosite in procesul de dezinsectie, cu rolul de a elimina insectele intr-un timp mai mult sau mai putin scurt, atacand dupa tipul solutiei:
- aparatul digestiv
- sistem respirator
- sistemul nervos
- sistemul circulator.
Prejudicile aduse de insecte sunt nedorite pentru om. Unele insecte produc sau transmit boli omului, in timp ce altele distrug culturile agricole.
Cele mai periculoase insecte sunt:
- Mustele domestice: care se alimenteaza din materie in decompunere. Din acest motiv prin intermediul picioruselor contamineaza sau transmit boli periculoase pentru om, cum ar fi tifosul si afectiunile digestive.
- Gandacii: obisnuiesc sa se ascunda in colturi intunecatein timpul zilei, de unde ies in timpul noptii in cautarea de hrana. Ei sunt omnivori si maninca tot ce intalnesc in cale, iar cu excrementele lor contamineaza alimentele oamenilor, iar prin ingerare omul ajunge sa se imbolnaveasca.
Din acest motiv este de preferat sa apelam la servicii profesionale de dezinsectie, pentru a preveni imbolnavirea familiei dumneavoastra si pentru a preintampina o invazie nedorita de insecte in imobil.

RDA Top - servicii profesionale de dezinsectie si deratizare.

https://www.bucuresteni.ro/despre/rda_top/