Sari la conținut
Forum Roportal

5 sfaturi pentru a vă cumpăra ghetele și pantofii potriviți

enrique00a

261 citiri

În fiecare toamnă începem o poveste de dragoste online cu pantofi și ghete de damă. Flirtăm cu pantofii, ne implicăm cu un toc sau două și ne imaginăm că fugim cu o pereche de ghete de damă sexy până la genunchi. De ce nu? Cumpărăturile au un efect serios de stimulare și îmbunătățire a stării de spirit.

 

Cu toate acestea, atunci când ne depășim limitele - ne înșelam bătăturile și degetele cu pantofi sau bocanci de damă prea strâmți, prea înguști, prea largi sau prea înalți - se termină prost.

 

Iată cateva moduri de a evita acest lucru.

1. Cumpărați tocuri de 2 cm sau mai puțin

S-ar putea să vă uitați cu dor la pantofi cu toc de 10 cm, dar ce rost are? La 40 de ani, a putea merge, sta în picioare și purta orice pereche de pantofi sau ghete de damă fără să vă doară picioarele înseamnă să purtați un toc care nu depășește 2 centimetri. Nu vă faceți griji. Tocurile joase adaugă multă lungime și înălțime. Tocurile cu un aspect modern vor îmbunătăți tot ceea ce dețineți, inclusiv vechile fuste până la genunchi din dulapul dvs. Pur și simplu adăugați un pulover sau un cardigan moale și aveți o ținută complet nouă.

2. Alegeți balerini negri mai sănătoși

Să fim sincere, balerinii ne fac să ne simțim pe Audrey Hepburn - șic și grațioasă, indiferent de dimensiunea și silueta noastră. Cu toate acestea, picioarele noastre osoase, bătăturile și degetele spun o altă poveste. De ani de zile, fiecare podiatru de pe pământ ne-a avertizat cu privire la ceea ce ne afectează picioarele: lipsa constantă de suport și căptușeală (cum știu prea bine cei cu fasciită plantară). Pantofii din acest sezon au dobândit câteva trăsături sănătoase, cum ar fi căptușeala, talpa flexibilă din cauciuc și un vârf care are suficient spațiu de mișcare. Vă veți dori să vă fi cumpărat două perechi.

3. Păstrați botinele și gleznele compatibile

Botinele sunt esențiale din garderobă, dar contează locul în care partea superioară a unei ghete de damă vă „lovește” piciorul și cât de bine se „agăță”. Deși perechea iconică de ghete de damă Chelsea este încă o achiziție grozavă, dacă aveți glezne late, umflate sau sensibile și predispuse la iritații, încercați două stiluri alternative. O pereche de ghete de damă care coboară mai jos în față și se ridică mai sus în spate sau un stil conturat, cu decupaje în V în lateral poate rezolva această problemă.

4. Căutați cizme până la genunchi cu panou elastic

Cizmele dama înalte cu un fler de cizme de călărie se află din nou în fruntea listei de încălțăminte must-have. Din păcate, pot fi incomode de purtat timp de ore întregi. Pentru a evita să vă strângă și pentru o încălțare și descălțare mai ușoară, alegeți stiluri cu fermoar lateral și panou întins la spate. Sunt comode și ideale pentru a fi purtate peste colanți.

5. Decideți cât de „la modă” vreți să fiți

În fiecare toamnă există câțiva pantofi care strigă „Sunt super cool și la modă””. Anul acesta sunt cizme inspirate de cowboy. Nu orice tendință nouă vă va atrage. Cu toate acestea, atunci când găsiți una care o face, nu săriți pur și simplu în cea mai extremă versiune... decât dacă, desigur, sunteți una dintre rarele fashioniste care se îmbracă așa. În schimb, alegeți o versiune moderată, cu suficientă influență de tendință cowgirl urbană.

 

 

 


×