Sari la conținut
Forum Roportal

Cele mai noi piese scuter iti vor fi de mare ajutor

enrique00a

151 citiri

 

Mister invaluit in sensational! Acestea sunt cele doua cuvinte care pot descrie senzatia de nerabdare prilejuita de achizionarea unor piese moto noi sau a unor accesorii mai prietenoase cu utilizatorul Si totusi, ceva se intampla de fiecare daca atunci cand cumperi o casca noua sau una dintre cele mai ravnite sau cautate piese moto.  Sa fie, oare garantia, unei calatorii de zeci de mii de km fara incidente? Sau doar un simplu deja-vu care iti da mari batai de cap?

De fiecare data, apar schimbari noi, provocari care mai de care mai invaluite in mister si necunoscut. Oare noua mea casca comandata recent mi se potriveste? Oare, noua garnitura chiulasa este una dintre cele mai bune alegeri in materie de piese moto sau scuter pe care o puteam face, mai ales in cazul in care intentionez sa testez o noua versiune moto BMW, de exemplu?

Piese moto: tot ce ai nevoie la inceput si sfarsit de an

Se spune ca inceputul este cel mai greu - in special cand vine vorba de a testa scuterul tau sau motocicleta pe care o ai deja. Fie ca este vorba de o motocicleta Enduro sau curse pe diferite distante. In general, testele si micile ajustari sunt esentiale! Iar ajustarile si testele sunt de un real folos constructorilor pentru a pregati si lansa pe piata, special pentru cumparatorii fideli, de piese scuter originale, care sa fie in permanenta la dispozitia oricarui rider iscusit.

La fel stau lucrurile si in cazul accesoriilor moto. Sa luam, prin absurd, exemplul unei casti moto. O banala casca moto care, aparent, pare sa fie, fara doar si poate, o achizitie fara necazuri. 

Cu toate acestea, sa nu uitam ca un ghinion, oricat de mic ne poate urmari la orice pas, iar un necaz nu vine niciodata singur. 

Sa presupunem, deci, prin absurd, ca peste mai putin de 3 saptamani avem de sustinut un test pe un BMW R1250GS Adventure, o motocicleta destul de greu de strunit daca nu avem suficienta indemanare in manevrarea motocicletei. Iar o casca performanta si sigura ne-ar conferi o protectie suplimentara!

La fel ca in cazul oricarei piese moto, si in cazul accesoriilor trebuie sa ne asiguram atunci cand comandam casti ca sunt potrivite constructiei noastre anatomice si ca sunt corespunzatoare nevoilor noastre ca rider.

Drept urmare, sa incepem prin a proba mai multe modele, pentru a-l alege pe cel care ne asigura un confort optim. Odata ce observam ca ni se potriveste manusa, mergem la casa si achitam produsul. In sfarsit, suntem detinatorii unei casti moto profesionale, pe care am platit o caruta de bani. Un efot financiar destul de mare, greu de suportat de catre pasionatii de motociclism cu venituri modeste! Si totusi, orice efort merita facut pentru a ne asigura confortul si protectia pe intreaga durata a calatoriei!

In final, iarna si pauza de sezon este poate cel mai bun moment sa ne gandim sa imbunatim, macar un pic, confortul nostru in timpul deplasarii cu motocicleta. Iar noile piese moto scuter si accesorii sunt pregatite sa intregeasca “arsenalul” de actiune pentru anul care vine!

 


×