Soferii vor fi incantati de asta! Acum pot obtine fisa medicala pentru permisul auto mult mai rapid

Soferii vor fi incantati de asta! Acum pot obtine fisa medicala pentru permisul auto mult mai rapid

Detalii

CategoriiAuto/moto, Sanatate
Tagurifisa medicala, permis auto
Ultima actualizareJoi 21 noiembrie 2019
Vizualizari446

Voteaza & Distribuie

Descriere

Oricine a fost nevoit sa isi reinnoiasca permisul auto stie prin ce eforturi birocratice trebuie sa treaca si cat de mult timp consumat poate insemna obtinerea unei simple fise. Fisa medicala este necesara, conform legislatiei, iar impreuna cu dovada platii taxei pentru permisul auto, cartea de identitate si permisul auto vechi in original, trebuie depusa la Politie daca iti doresti schimbarea permisului.

Mereu a fost nevoie de un loc unde sa poti efectua toate analizele necesare pentru obtinerea documentului numit fisa medicala, iar acum acesta chiar exista. Este vorba despre Fisamedicala.info, un concept nou in domeniul serviciilor medicale, care face uitate zilele de umblat din cabinet in cabinet. Aici fisa medicala pentru permisul auto costa doar 135 de lei si se elibereaza pe loc, in aceeasi zi.

Cat timp este valabil permisul auto in Romania?

Permisele de conducere sunt valabile timp de 5 ani (categoriile C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE, Tr, Tb și Tv) sau timp de 10 ani (categoriile AM, A1, A2, A, B, Bl și BE), iar permisul internațional de conducere nu poate fi preschimbat.

Ce trebuie sa stii daca iti restabilesti resedinta in Romania din afara Uniunii Europene

In cazul in care revii periodic la o adresa din tara si ai permisul auto obtinut intr-o tara din afara UE vei fi obligat sa il schimbi. Pentru asta va trebui sa mergi la serviciul public comunitar din cadrul autoritatii competente in a carei raza teritoriala locuiesti, cu urmatoarele documente:
- documente valabile care sa ateste ca locuiesti in Romania;
- cerere de preschimbare (traducere autentificata in limba romana);
- act de identitate;
- fisa medicala din care sa rezulte ca esti apt sa conduci autovehicule din categoria mentionata in permisul de conducere prezentat in vederea preschimbarii.

StandardMed este autorizata pentru efectuarea tuturor examinarilor medicale clinice si paraclinice, inclusiv avizarea psihologica, necesare cand iti doresti sa obtii fisa medicala pentru permisul auto. Poti apela cu incredere la serviciile acestei clinici in urmatoarele situatii:
- in cazul persoanelor care doresc sa urmeze cursurile scolii de soferi - aviz medical obtinere permis auto cu aviz psihologic;
- pentru persoanele cu permis auto expirat sau care trebuie reinnoit - analize medicale preschimbare permis auto fara aviz psihologic;
- persoanelor care au permisul anulat sau suspendat pentru diverse abateri - certificat medical redobandire permis auto cu aviz psihologic.

Ce acte sunt necesare pentru a obtine fisa medicala?

- Buletin / Carte de identitate;
- Fisa de scolarizare – in cazul in care aceasta exista (pentru obtinerea permisului auto);
- Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B), in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
- Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea, daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);
- Ochelari de vedere (daca e cazul).

Daca ai nevoie de fisa medicala si vrei sa o obtii cat mai rapid, fara a face mai mult decat un singur drum, cu un raport excelent calitate-pret si in conditii de maxima eficienta si calitate, viziteaza numaidecat clinica StandardMed.

Fa-ti o programare pe website-ul Fisamedicala.info iar profesionistii ce lucreaza aici iti vor garanta ca in maximum o ora si jumatate de la completarea formularelor vei putea pleca acasa cu fisa medicala.