Categorii | Divertisment |
---|---|
Taguri | |
Ultima actualizare | Marti 5 august 2014 |
Vizualizari | 2594 |
Te intereseaza retete de sezon si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi?
Ingrediente:
1/5 cana de orez
1 piept de pui
ardei gras verde
sare, piper
2 cepe
1 cana de vin
Mod de preparare:
Spalam orezul in mai multe ape. Intr-o tigaie teflonata punem la calit ardeiul gras si ceapa taiate cubulete. Cand este aproape gata punem si orezul spalat. Condimentam si adaugam treptat apa calda pana se umfla orezul. Cand s-a umflat dam deoparte.
Separat punem la prajit in ulei de masline pieptul de pui dezosat. Turnam o cana de vin si il lasam sa intre aroma in el. Piperam si dam gust cu sare.
Sfat: Puteti pune si verdeturi precum: rozmarin sau oregano