Reteta zilei: Frigarui

Reteta zilei: Frigarui

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucataria Romaneasca
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1115

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te intereseaza retete de sezon si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi?


Ingrediente:



200 g pulpa de vita,

200 g muschi,

200 g ficat de vita,

200 g cotlet de porc dezosat,

100 g slanina feliata,

½ lingurita piper,

2 linguri ulei,

½ lingurita sare

10 ciuperci feliate



Mod de preparare:



Carnea o ungem bine cu ulei si piper apoi o lasam la temperatura camerei. Legumele si carnea le trecem prin betele de frigarui dupa preferinta. Se pun pe gratar la o distanta de 7 cm de jaratic. Carnea prajita va avea o culoare roz la mijloc. Cand e gata mai presaram cu sare.


Frigarui