Cum poți genera venit pasiv din criptomonede

Cum poți genera venit pasiv din criptomonede

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriRomania
Ultima actualizareJoi 25 noiembrie 2021
Vizualizari75

Voteaza & Distribuie

Descriere

Înainte de a începe de a vă prezența ideile despre cum să generați un astfel de venit, o să discutăm despre ce înseamnă venitul pasiv. Venitul activ este un câștig pe care îl primești în urmă unei activități pe care o realizezi în mod constant. Odată ce activitatea s-a încheiat, câștigul a dispărut. De exemplu, salariul de la locul actual de muncă este un venit activ. Pe întreagă perioadă în care ești angajat, primești o sumă de bani lunară în contul tău bancar.

Venitul pasiv pe de altă parte este un câștig pe care îl primești indiferent dacă lucrezi pentru acea activitate sau nu. Chiar dacă nu faci nimic într-o lună, tot primești acest venit. Un exemplu în acest sens sunt apartamentele oferite în chirie. Există luni, pentru un proprietar, în care nu este necesară în niciun fel intervenția să în apartament: nimic nu se strică, nimic nu trebuie schimbat, chiriașii rămân aceeași. În acele luni, intervenția să este nulă, iar câștigul este garantat.

Pe lângă activitățile clasice de venit pasiv, investiția în criptomonede este un exemplu de acest gen. Puteți genera venit pasiv din criptomonede dacă sunteți HODL. Prin platformele online, puteți cumpără Bitcoin la un anumit preț și fără nicio intervenție din partea dumneavoastră, le stocați în contul din platforma online și cursul Bitcoin o să crească sau o să scadă în funcție de fluctuațiile din piață. Pur și simplu o să aveți un profit, fără să faceți nimic. Desigur că ulterior puteți vinde criptomonede prin platforma PRO și va scoateți investiția. Când ați tras linie, puteți observă că aveți un câștig, fără niciun efort.

O altă modalitate prin care puteți să câștigați venit pasiv este oferit de compania de criptomonede Bitcoin România. Aceștia oferă în franciză ATM-uri Bitcoin. Un astfel de exemplu a fost preluat relativ recent de un domn, care a amplasat ATM Bitcoin in Satu Mare. În oraș nu există niciun aparat de acest fel. Asemenea unui apartament în chirie, ATM-ul a fost amplasat într-o locație, cu o investiție minimă și cu un minim de efort, partenerul câștigă constant comision din cumpărările și vânzările realizate în acest bancomat. Oricine poate deveni partener al companiei și să amplaseze în propriul oraș. Pe întreagă perioada a contractului, omul este asigurat că indiferent de cât de cumpără sau se vinde în ATM, el își primește comisionul aferent.

Dacă tot discutăm despre ATM, cei de la Bitcoin România au implementat o nouă funcție a bancomatului prin care puteți cumpără Bitcoin cu cash, cu ajutorul numărului de telefon și să-i stocați într-o platforma specială. Suma minimă este de 10 RON. Puteți zilnic să depozitați această sumă în ATM și fără niciun efort din partea dumneavoastră prețul crește. Dacă aveți zile în care nu vă puteți deplasa la bancomat, tot ce ați depozitat rămâne în același loc rezultând un venit pasiv.

În concluzie, criptomonedele, datorită volatilității, generează venituri pasive pentru voi, și, mai mult decât atât, există platforme și modalități prin care oricine, indiferent de buget, poate să investească în monede. Desigur că trebuie să țineți cont de următoarele: cu cât investiția este mai mare, cu atât și câștigul rezultat o să fie pe măsură așteptărilor; NU investiți niciodată banii pe care nu sunteți pregătiți sa ii pierdeți.