Cum alegi mărimea corectă pentru verighetă când cumperi online

Cum alegi mărimea corectă pentru verighetă când cumperi online

Detalii

CategoriiShoping
Taguribijuterii, verighete
Ultima actualizareMiercuri 12 ianuarie 2022
Vizualizari249

Voteaza & Distribuie

Descriere

“Forever in love” (“Pentru totdeauna îndrăgostiți”) - nu este doar una dintre piesele pe care tinerii căsătoriți le aleg pentru playlistul de la nuntă. Este și una dintre cele mai uzuale formule de pe verighete, simbolul legăturii dintre doi oameni.

Momentul căsătoriei, cel al reînnoirii jurămintelor sau aniversarea unui număr de ani de la căsătorie sunt ocazii în care pe lângă petrecere trebuie să aveți și verighetele potrivite. Nu este obligatorie vizita într-un magazin de bijuterie, internetul este o sursă inepuizabilă de informare. Cum ajungeți să identificați mărimea corectă pentru verighete când faceți achiziția online? Iată sugestiile pe care vi le oferim și care vă pot fi de folos.

Verighete din metale prețioase

Cercurile dragostei pot fi confecționate astăzi din metale prețioase variate: aur (alb, galben, roz), argint sau platină. Verighetele din argint pot fi opțiunea ideală pentru voi, dacă sunteți un cuplu care ține să iasă din tipare. Cele mai căutate modele de verighete din argint sunt în magazinul ElyArt din Ploiești, confecționate din argint sau argint placat cu rodiu sau cu aur. Frumusețea și eleganța acestora este întregită doar de design și montură. Cei care împlinesc 25 de ani de căsătorie se îndreaptă spre verighetele din argint, pe care le asociază celor din aur, de la nuntă.

Mărimea potrivită

Alegerea verighetelor potrivite gustului și personalității soților este simplă, comparativ cu identificarea mărimii corecte online. Tehnologia vine în ajutorul celor care vor să plaseze comanda online, până și pentru alegerea mărimii potrivite. Online găsești disponibile mărimile în variantă printabilă la scară de 100 %, astfel încât să poți face alegerea ideală. Iată ce trebuie să faci. Identifică mai întâi un inel care se potrivește degetului pe care vei purta verigheta. Suprapune apoi inelul peste șabloanele existente pe site-urile online ale bijuteriilor. Diametrul interior al inelului este criteriul de care trebuie să se țină cont atunci când se identifică măsurile.

Dimensiunea corectă

O verighetă trebuie să nu fie nici prea largă, dar nici prea fixă pe deget. Așadar stabilirea dimensiunii după care va fi comandată verigheta ar trebui să se realizeze seara, când mâinile sunt calde. Pentru siguranță poți lua măsura de câteva ori pe parcursul mai multor zile, în momente diferite. Dacă oscilezi între două șabloane, alege varianta mai mare. În cazul în care totuși ai nevoie de redimensionarea verighetelor, majoritatea bijuteriilor vor face modificările rapid.

Unde se poartă verigheta?

Mărimea corectă pentru verighete se stabilește și în funcție de mâna și degetul pe care aceasta va fi purtată, pentru ambii soți. Mâinile au mărimi diferite, atât la femei, cât și la bărbați. Degetele de la mâna stângă au grosimi diferite de cele de la mâna dreaptă. Verighetele se țin pe inelarul de la mâna stângă de regulă, dar alegerea vă aparține.

Personalizare prin gravare

Verighetele sunt simbolul unicității și al dragostei nesfârșite. O verighetă gravată este prețioasă și reprezintă o declarație originală pe care o poți face viitoarei soții. Pentru a evidenția legământul pe care îl faci în fața ei poți să alegi un mesaj cu o semnificație aparte pentru voi.

Căsătorie este alianța sufletelor celor doi căsătoriți. Verighetele sunt simbolul prin care arătați tuturor că nu mai sunteți singuri. Mărimea corectă pentru aceste dovezi ale iubirii este importantă, iar modelele sunt o declarație a personalității și gustului în materie de bijuterii.


Sursa foto: pexels.com/photo/two-rings-on-opened-book-288008/