Mireasa in functie de zodie - capricorn

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2725

Voteaza & Distribuie

Descriere

CAPRICORN


Rochie:

O rochie sclipitoare, argintie cu o mantie pe masura.Bijuterii:

Un colier de aur simplu cu margini de onix negru.Data:

Cele mai bune zile sunt 1-10 octimbrie, 20 noiembrie, 2 sau 10 ianuarie. Sau ziua ei. O sambata dupa-amiaza racoroasa ar fi minunata.Nunta:

Ceva simplu, conservator si profund spiritual. De dragul familiei va imbratisa si se va bucura de o nunta traditionala.Luna de miere:

Undeva frumos, cu mult verde, liniste si daca se poate si aproape de mare. O cabana pe plaja sau un hotel mic, de care nimeni nu a auzit. Doar ea si sotul ei.Cadoul de nunta:

Alegeti argintaria. Unui Capricorn nu ii place nimic mai mult decat un semn clar si evident – dar nu ostentativ – al valorii.Sotia Capricorn:

Este aproape ciudat sa vedem cuvintele „Capricorn" si „sotie" in aceeasi fraza. Este mult mai probabil sa o vedem pe doamna Capricorn sustinand o prezentare decat sa lustruiasca podeaua. Totusi, are nevoie sa gestioneze lucrurile - si daca nu poate gestiona o companie, atunci se va multumi si cu familia. Cu bucurie!Ce urmeaza?

Macar o singura data, dragostea nu se poate insela. Ceea ce inseamna un „da" mare si raspicat cand vine vorba de alegeri perfecte, nunti minunate si dragoste implinita. Se intampla lucruri bune. Luati-va o pauza de la lucru si bucurati-va de viata.