Mireasa in functie de zodie - scorpion

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2535

Voteaza & Distribuie

Descriere

SCORPION


Rochia:

Moale, vaporoasa, luminoasa, aproape invizibila.Bijuterii:

Rubin sau piatra lunii.Data:

20 noiembrie si 4 decembrie sunt cele doua date magice.Nunta:

Ziua nutii va fi pentru doamna Scorpion sansa de a intra in comuniune cu instinctele ei si de a-si regasi adevaratul sine. Indiferent cum este organizata nunta, isi va da arama pe fata.Luna de miere:

Nu ii pasa unde este atata timp cat exista paturi de dimensiuni uriase, lenjerie de satin negru, stridii si barbatul ei. Gol.Cadoul de nunta:

Optati pentru lenjerie. Sau sex-toys. Trebuie neaparat sa fie ceva interesant, editie limitata si exotic. O licoare thailandeza a dragostei, probabil. Sau chiar si o maseuza personala pentru a o ajuta pe dna Scorpion sa se bucure din plin.Sotia Scorpion:

Nu va fi usor de suportat - si nu veti sti pana cand nu se va intampla - dar cand dna Scorpion isi va revarsa atentia peste dvs, va fi cu adevarat acaparatoare. Sa nu mai vorbim de dependenta completa. Si totusi, daca tineti la viata dvs, n-o suparati pe-aceasta femeie.Ce urmeaza?

Cand in interior se intampla atat de multe, este greu sa ne concentram asupra exteriorului. Totusi, e destul de interesant. Este timpul ca energia Scorpionului sa-si gaseasca adevarata putere. E vorba de calatorie, aventura, oferte noi ... si o noua casatorie. Chestii interesante.