Mireasa in functie de zodie - pesti

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriAstrologie - Astronomie
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2435

Voteaza & Distribuie

Descriere

PESTI


Rochia:

In sfarsit poate fi printesa care a visat mereu sa fie. Deci o rochie cu cerc, bufanta, lunga.Bijuterii:

Diamante albastre si albe sau turcoaz si aur alb.Data:

7-10 octombrie, 4-12 noiembrie, 25-31 decembrie, 15-23 ianuarie sau orice joi seara instelata pare o alegere buna.Nunta:

Jartiera va fi aruncata, poezia va fi citita si mireasa va pleca cu sotul ei. Un fosior cochet, impodobit cu ghirlande colorate, langa un parau de munte, sunt cadrul in care Pestii se simt ca-n povesti.Luna de miere:

El ii spala parul in parau; ea ii saruta degetele de la picioare in timp ce ii pregateste un desert somptuos. Iubirea fierbe in luna de miere. Cum si unde, nimanui nu-i pasa.Cadoul de nunta:

Cateva cadouri practice ii vor fi pe plac Pestelui nostru. O valiza de calatorie, sau un suport de pasaport legat de o banderola imobila. Sau poate ceva moale, cald si delicios. La fel ca ea.Sotia Pesti:

Nici o alta femeie nu este mai capabila ca ea sa faca un barbat sa se simta ca un barbat - sau, mai degraba, ca un zeu. Va avea grija de el, ii va asculta problemele si ii va da chiar unele sfaturi utile. Nu prea se descurca in bucatarie.Ce urmeaza?

Din pacate, la capitolul bani va trebui sa se descurce cu ceea ce are. Nu este chiar o problema pentru Pesti pentru ca au dragostea sa le tina de cald. Si le este foarte bine.