Mireasa in functie de zodie - leu

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2318

Voteaza & Distribuie

Descriere

LEU


Rochia:

Ceva zgomotos, uimitor si extrem de scandalos. Si neaparat cu auriu.Bijuterii:

Diamante galbene. Cat mai mari.Data:

6-8 octombrie, 22-29 noiembrie. Sub nici o forma nu pe 20 noiembrie sau 4 decembrie. Perioada Craciunului si toata luna ianuarie sunt fantastice. Dupa-amiazele de duminica sunt perfecte.Nunta:

Pentru inceput, dati anunt in ziar si trambitati in toate zarile ca urmeaza sa va casatoriti. Apoi, puneti la punct un spectacol pentru a le da subiect de discutie. Invitatii sa fie din toate clasele sociale, nu va zgarciti.Luna de miere:

Doamna Leu nu este numai scandalos de romantica, este, de asemenea, si extrem de generoasa. Deci, de ce sa nu-si ia si prietenii cu ea? Doar cativa ...Cadoul de nunta:

O statueta a lui Buddha din Tibet, sculptata si aurita. Sau o brosa mica de margele confectionata de un orfan.Sotia Leu:

Ati vazut vreodata o leoaica in cusca plimbandu-se in sus si in jos cu o furie evidenta? Uitati-va bine la ea. Pentru ca asta o sa observati si daca o limitati pe doamna Leu in vreun fel. Odata eliberata, va fascina, va intriga, si va frustra pe orice barbat va avea curajul sa-i stea alaturi.Ce urmeaza?

Indiferent de ce intreprinde doamna Leu de-acum inainte, este destinat sa fie un succes devastator. Deci, in casatorie, in afaceri sau pur si simplu in determinarea de a urma un vis, premiul a fost deja impachetat si va asteapta.