Mireasa in functie de zodie - sagetator

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2749

Voteaza & Distribuie

Descriere

SAGETATOR


Rochia:

Jeans si tricou. Completate cu un sutien extrem de sexy.Bijuterii:

Nu prea ostentative. Ceva mic care nu va agata nimic.Data:

Categoric nu 4 decembrie. In rest, Sagetatoarea este atat de norocoasa, incat poate alege orice. O joi dupa-amiaza, in noiembrie sau in inauarie ar fi minunate.Nunta:

Sagetatoarele nu se prea dau in vant dupa ceremonii - cu exceptia cazului in care acestea se petrec intr-un balon cu aer cald. Daca nu, se multumesc si cu o nunta traditionala cu o petrecere uriasa.Luna de miere:

In viziunea lor n-are nici un rost sa plece undeva daca nu exista un munte pe care sa se urce sau un delfin cu care sa inoate.Cadoul de nunta:

Nu-i pasa - atata timp cat este oferit cu dragoste. Doamna Sagetator va pretui o cutie de ciocolata pe jumatate mancata la fel de mult ca si masa pe care e asezata. Totusi, s-ar bucura de un animal sau ceva legat de sport.Sotia Sagetator:

Daca aveti o rana - pe inima, pe ego sau pe piciorul stang - doamna Sagetator are un talent remarcabil de a o calca in picioare. Dar, in afara de asta, e onesta, calda, entuziasta, norocoasa, inteleapta si intotdeauna hotarata sa contribuie. Dar foarte rar singura.Ce urmeaza?

Casatoria nu va fi usoara - dar daca e sa iasa din ea, vor fi mai puternice si mai profunde. Totusi, se va schimba, va deveni mai matura si chiar responsabila. Noi oportunitati – la locul de munca, de calatorie si de invatare, vor veni la fiecare cinci minute. Totul e sa le aleaga pe cele mai bune.