Mireasa in functie de zodie - balanta

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2807

Voteaza & Distribuie

Descriere

BALANTA


Rochia:

Cele mai recente reviste de moda v-ar putea ajuta in aceasta privinta. Sau unul dintre acei designeri fabulosi pe care Balanta ii numeste cei mai buni prieteni ai ei.Bijuterii:

O piesa elegant, discreta si scumpa. Probabil un safir.Data:

Luna noua de pe 6 octombrie ii ofera Balantei magia de care are nevoie. In caz contrar, asteptati perioada 24-29 noiembrie, 9-12 decembrie sau ultimele doua saptamani din ianuarie. O zi de vineri dupa-amiaza.Nunta:

Cuvintele de ordine aici sunt „stilat", „elegant", „la moda". O mica insula in largul coastelor de care doar 15 oameni au auzit.Luna de miere:

Nimic ieftin. Daca fondurile nu sunt suficiente, va asteapta. Daca nu, se va multumi cu un tur al caselor de moda italienesti. Si gustari insotite de sampanie.Cadou de nunta:

Nu suporta cadourile sub forma de glume si farse. Daca nu va puteti permite un lucru original (orice lucru original) trimiteti-i un buchet superb de flori si o felicitare. Sau faceti o donatie sub numele ei, dupa care anuntati-o.Sotia Balanta:

Odata ce s-a decis sa aiba grija de dvs, e mai atenta decat isi inchipuie oricine. Nu neaparat pentru ca va intreprinde ea insasi treburile murdare - dar va face pe dracu in patru sa se asigure ca treaba este bine facuta. Totusi, nu are nici o intelegere a bugetelor - si nici un interes in a afla. Este foarte stilata si are clasa.Ce urmeaza?

Usor si cu succes, scopurile ei au fost atinse; planurile s-au indeplinit, iar visele asteapta sa fie auzite. Singura intrebare care ramane este: ce iti doresti? Timp sa se decida.