Mireasa in functie de zodie - fecioara

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2476

Voteaza & Distribuie

Descriere

FECIOARA


Rochia:

Crem si materiale naturale, moi si feminine.Bijuterii:

Agat sau jasp. Simplu si foarte personal.Data:

15-31 octombrie, 22-30 noiembrie, 22-31 decembrie, 15-25 ianuarie. O miercuri racoroasa sau o vineri seara senina.Nunta:

Adevarul este ca nimic nu este suficient de perfect pentru o Fecioara. Ceea ce inseamna ca, cu cat e mai simpla o nunta, cu atat exista mai putine oportunitati pentru greseli.Luna de miere:

Nici un sfat nu-i necesar aici. Doamna Fecioara, fie si-a planificat-o de cand avea varsta de 5 ani, fie mai degraba ar investi banii intr-o mobila pentru camera de zi.Cadoul de nunta:

Credeti sau nu, aceasta este o femeie care ar fi multumita cu o masina de tuns iarba. Sau cu o antena parabolica. Chestii practice.Sotia Fecioara:

Fara indoiala, inteligenta doamnei Fecioare, mai degraba decat perfectionismul ei fanatic, este ceea ce o face atragatoare in ochii barbatului ei. Dar aceasta nu este sotia tipica. Nu inseamna ca nu va va sorta sosetele in functie de culoare, dar stie cum sa fie eleganta, independenta, capabila, determinata si extrem de vicleana.Ce urmeaza?

Universul nu va pedepseste ci va inaspreste pentru lucruri mai mari. Deci da, va puteti simti sub-apreciata si gesit inteleasa. Dar mergeti mai departe. Constientizarea spirituala este in crestere - si odata cu ea, si puterea dvs personala. Va veni momentul in care dvs veti lua toate deciziile.