E-Camere.ro – Profesionistii iti explica tot ce trebuie sa stii atunci cand cumperi camere video supraveghere pentru exterior

E-Camere.ro – Profesionistii iti explica tot ce trebuie sa stii atunci cand cumperi camere video supraveghere pentru exterior

Detalii

CategoriiStiinta
Taguricamere de supraveghere, sisteme de supraveghere video
Ultima actualizareMiercuri 12 aprilie 2017
Vizualizari1215

Voteaza & Distribuie

Descriere

Siguranta caminului este foarte importanta pentru fiecare dintre noi. Dar ce faci atunci cand trebuie sa alegi dintr-o multitudine de camere video supraveghere pentru exterior? E-Camere.ro te invata cum sa alegi sistemul video de supraveghere adaptat pentru locuinta ta si bugetul tau. Foarte multi dintre noi ne bazam pe ideea ca „nu mi se poate intampla tocmai mie”. Dar de ce sa ne expunem riscurilor, atunci cand le putem preveni?

Sistemele video de supraveghere au fost inventate pentru a oferi un plus de siguranta celor care le utilizeaza. Fie ca este vorba despre locuinta proprie sau birou, camerele video de supraveghere amplasate in exteriorul imobilelor confera celor care le folosesc garantia sigurantei. In ultimii ani, chiar si in acest domeniu, tehnologia a avansat destul de mult, asa ca la momentul actual pe piata exista o varietate de tipuri de e camere video de supraveghere exterior. Pentru ca e greu sa alegi modelul potrivit, website-ul E-Camere.ro te invata de ce trebuie sa ti cont atunci cand te-ai decis sa faci o astfel de achizitie.

Specialistii aleg pentru tine

Website-ul E-Camere.ro este gandit sa raspunda tuturor intrebarilor legate de alegerea sistemului video de protectie, adaptat nevoilor tuturor clientilor. Pe langa informatiile utile, platforma ofera si o gama variata de sisteme de supraveghere video. Produsele de top sunt camerele video de supraveghere exterior, care asigura protectia pe timp de zi si de noapte a locuintelor si spatiilor de birou. Specialistii E-Camere.ro explica faptul ca inainte de achizitia unui astfel de echipament clientii trebuie sa tina cont in primul rand de locul unde va fi amplasat.

In cazul camerelor video pentru exterior, acest tip de produse trebuie sa aiba o carcasa de protectie cu indici IP65, IPX7, astfel incat echipamentul sa reziste temperaturilor extrem de afara. Dincolo de rezistenta la intemperii, camerele trebuie sa aiba o rezolutie optima. Practic, rezolutia este elementul care face diferenta intre echipamentele video de supraveghere. Tocmai de aceea, inainte de achizitie, clientii trebuie sa fie foarte atenti la acest detaliu al produsului pe care intentioneaza sa il cumpere.

Specialistii E-Camere.ro recomanda achizitia echipamentelor video de protectie digitale care utilizeaza tehnologia IP. Camerele care folosesc aceasta tehnologie au o rezolutie de 12 megapixeli, fiind considerate cele mai fiabile de pe piata. Portalul E-Camere.ro comercializeaza camere video de exterior care utilizeaza tehnologia IP, fabricare sub sigla unor producatori renumiti ai industriei de profil precum Hinkvision, TVT, e-Sol sau ASRock.

In functie de rezolutie, camerele au preturi cuprinse intre 150 si 350 de lei. Un alt element de care clientii care doresc sa achizitioneze un sistem video de supraveghere este spatiul de stocare. Specialistii E-Camere.ro sustin ca imaginile surprinse de camerele video sunt inmagazinate pe un hard disck. Desi arata ca cele cu care sunt echipate calculatoarele personale, hard disck-urile sistemelor de supraveghere video sunt adaptate sa functioneze non stop.

Firma colaboreaza cu producatori renumiti precum Westerndigital si Seagate. Aceste produse sunt comercializate la preturi cuprinse intre 299 de lei si 1799 de lei si pot fi descoperite aici: www.e-camere.ro