In spatele oricarui sistem video de supraveghere exista o tehnologie sofisticata. Tu stii cate functii de baza exista pentru produsele din gama acestor camere de supraveghere profesionale?
Pentru a afla raspunsurile la aceasta intrebare acceseaza website-ul magazinului E-Camere.ro si descopera gradul de securitate si siguranta pentru viitorul tau. Imaginile captate de sistemele de supraveghere video sunt inregistrate si redate cu acuratete datorita caracteristicilor tehnice incredibil de avansate ale acestor camere video. Fabricantii acestor produse s-au adaptat permanent tendintelor pentru a asigura utilizatorilor si beneficiarilor acestor echipamente imagini la rezolutii foarte bune si inregistrari realizate atat pe timpul zilei, cat si al noptii. Doresti sa cumperi un astfel de echipament profesional? Cu siguranta vrei sa afli anumite informatii despre functiile principale ale acestor camere de supraveghere.
Sfaturi practice de la specialistii E-Camere.ro
Functia BLC
Inainte de achizitionarea unui sistem complet de supraveghere video intereseaza-te daca dispozitivul care inregistreaza imaginile este echipat cu functia BLC. Initialele BLC inseamna Back Light Compensation, termen care se traduce in limba romana prin compensarea luminii din spate. Aceasta este o functie importanta pentru toate tipurile de camere de supraveghere si se activeaza in momentul in care obiectul supravegheat se afla intr-o zona luminata intens. Functia BLC are rolul de a reduce cantitatea de lumina si de a reda cat mai fidel imaginea obiectelor aflate in raza de supraveghere unde au fost montate camerele video.
Functia WDR
La fel de important este ca orice camera care intra in componenta kit-urilor de supraveghere video sa aiba integrata functia Wide Dynamic Range (WDR). Aceasta functie ajuta camera sa capteze imagini de inalta calitate indiferent de conditii. Cei care au dezvoltat aceasta functie explica faptul ca dispozitivele echipate cu WDR pot reda imagini cu detalii bine conturate indiferent de pozitia unde se afla camera, fie ca se afla intr-o zona intens luminata, fie intunecata.
Functia AGC
Indiferent de conditiile de iluminat, camerele video pot reda imagini clare si bine definite daca sunt echipate cu functia Automatic Gain Control (AGC). Aceasta functie este redata printr-o serie de componente montate in interiorul camerelor cu rolul de a compensa fluctuatiile de iluminat, din cauza carora calitatea semnalului video poate sa scada. De exemplu, daca semnalul scade ca intensitate din cauza fluctuatiei luminii, functia AGC ajuta semnalul sa creasca in intensitate. Foarte important este faptul ca in timpul montajului functia AGC sa fie oprita, astfel incat amplificarea semnalului sa nu se modifice.
Functia SSNR
Foarte important este ca echipamentul video sa aiba in componenta sa si functia Samsung Super Noise Reduction (SSNR). Desi ea a fost realizata pentru modelele de camere video produse de Samsung, aceasta functie este utilizata in prezent si de dispozitivele care inregistreaza imagini ale altor producatori. Asa cum insusi numele o defineste, functia are rolul de a diminua nivelul de „zgomot” al imaginilor pe care o camere video le surprinde. Responsabil pentru aceasta performanta este un filtru 2D de reducere a zgomotului care actioneaza pentru a oferi imagini clare, chiar daca acestea sunt miscate sau tremurate.
Sfaturi utile pentru utilizatori
Pentru a afla mai multe informatii referitoare la tehnologiile cu care sunt echipate sistemele de supraveghere video vizitati website-ul magazinului online: www.e-camere.ro Dincolo de varietatea de modele de kit-uri video de securitate, platforma are o sectiune speciala – de tip blog - prin intermediul careia se ofera explicatii cu privire la acest tip de produse.
Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.