Cum sa-ti supraveghezi copilul atunci cand esti plecat de acasa?

Detalii

CategoriiShoping, Stiinta
Taguricamere de supraveghere, copii, sisteme de supraveghere video
Ultima actualizareMiercuri 14 februarie 2018
Vizualizari1181

Voteaza & Distribuie

Descriere

Timpul reprezinta pentru majoritatea adultilor unul dintre cele mai valorose aspecte din viata si de aceea ne straduim sa-l utilizam intr-o maniera cat mai eficienta, iar atunci cand vine vorba despre parintii ai caror copii sunt la varste fragede, este cu atat mai mare dorinta de a-l dedica lor intr-o masura cat mai mare. Dar in pofida eforturilor de a le oferi copiilor cat mai mult din timpul nostru, de a sta in preajma lor pentru a-i ocroti si a le supraveghea primii pasi in viata, obligatiile vietii de adult, respectiv indatoririle de la locul de munca si diverse alte responsabilitati ne vor tine totusi departe de casa mai multe ore zilnic.

Iar atunci cand absenta noastra nu va putea fi suplinita de cineva apropiat din familie, precum bunicii, intotdeauna vom avea o umbra de indoiala lasand copilul in grija unei bone, chiar daca este vorba despre o persoana instruita, bine calificata si care detine cele mai bune recomandari pentru rolul pe care il va indeplini.

Pentru a fi cat mai linistit cu privire la faptul ca cel mic este pe maini bune pe perioada cat te afli la munca sau plecat in alta parte de acasa, ai la indemana o solutie eficienta, prin care vei putea sa te edifici daca totul este in ordine cu copilul tau. Este vorba despre montarea unui echipament de supraveghere video performant, prin intermediul caruia vei putea accesa camerele de supraveghere de pe telefon, tableta sau calculator.

Pe piata de profil gasesti o gama larga de camera de supraveghere performante, de tip IP, care iti pot oferi posibilitatea controlului de la distanta, odata ce ai procedat la autentificarea usor de realizat, cu datele corespunzatoare contului. Prin intermediul camerelor de supraveghere IP, care sunt dispozitive net superioare sistemelor analogice, vei beneficia de calitate si claritate deosebite ale imaginilor captate, aceste echipamente fiind si extreme de fiabile, permitand conectarea fara alte instalatii a unor dispozitive suplimentare la retea.

Camerele de supraveghere video IP sunt de mai multe categorii, cu fir, respective bullet, dome sau wireless, respectiv cub sau dome, toate acestea indeplinind atat functia de aparat foto, cat si de computer, fiind compuse din lentila, senzor de imagine, unul sau mai multe procesoare, precum si memoria corespunzatoare.
De asemenea, aceste echipamente de ultima generatie iti vor da ocazia sa alegi fie varianta inregistrarii in mod continuu sau sa iti prestabilesti intervale anumite in care dispozitivul sa functioneze.

hdsupraveghere.ro