Afla care sunt avantajele unui sistem de supraveghere video pentru linistea casei tale

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricamere de supraveghere, sisteme de supraveghere video
Ultima actualizareJoi 11 octombrie 2018
Vizualizari1361

Voteaza & Distribuie

Descriere

Definitia spune ca “supravegherea” reprezinta monitorizarea atenta a unei persoane sau a unui obiectiv, pentru observarea si prevenirea unei infractiuni. Asadar, un sistem de supraveghere video este un mijloc electronic de monitorizare a unei persoane sau a unui obiectiv.

De ce sa optam pentru sisteme de supraveghere video?

Primul sistem de supraveghere video a fost proiectat in anul 1942 de trei ingineri germani, care l-au folosit pentru monitorizarea lansarii unei rachete. Sistemele de supraveghere video au evoluat foarte mult de-a lungul timpului si s-au raspandit in toata lumea. La finalul anului 2014, in intreaga lume s-au inregistrat peste 245 de milioane de camere de supraveghere

Avantajele unui sistem de supraveghere video

1. Dormi linistit

Chiar daca zona in care ai locuinta sau afacerea nu este una rau famata, sistemele de supraveghere video iti vor oferi linistea sufleteasca atat tie, cat si familiei, si angajatilor tai. In acest fel membrii familiei se vor bucura de liniste si intimitatea caminului, iar angajatii vor lucra linistiti, stiind ca se afla in siguranta.

2. Te scapa de infractori sau te ajuta sa ii prinzi

De cele mai multe ori, raufacatorii sunt descurajati de camerele de supraveghere video si nu isi asuma riscuri. Insa, daca camerele sunt ascunse, iar hotii nu le observa, acestea vor suprinde fiecare miscare a lor, iar imaginile pot fi predate politiei, iar ulterior folosite drept probe in instanta.

3. Poti urmari imaginile de la distanta
Sistemul de supraveghere video iti permite observarea mai multor obiective dintr-un singur loc. In acest fel se reduc semnificativ costurile de management, dar si cheltuielile pentru echipamente, usurand supravegherea tuturor operatiunilor dintr-o companie. In acelasi timp, daca ai un asemenea sistem de supraveghere si acasa, vei primi notificari si alerte atunci cand sunt inregistrate activitati suspecte.

Componenta sistemelor de supraveghere

Sistemele de supraveghere video sunt alcatuite din una sau mai multe camere de supraveghere conectate intre ele, care inregistreaza video si audio. Imaginile sunt monitorizate in timp real sau inregistrate si pastrate. Pe piata exista doua tipuri de camere, in functie de tehnologia pe care o preferi: analogice si digitale. Este bine de stiut faptul ca semnalul de la o camera analogica poate fi inregistrat pe o caseta video sau poate fi convertit in semnat digital si stocat pe un calculator, folosind un DVR.

Echipamentul de baza este alcatuit din camere care inregistreaza imagini si sunet, dar si un echipament de inregistrare si monitorizare. Exista doua tipuri de camere: analogice si digitale. Astfel, pentru a alege un sistem de supraveghere video de calitate trebuie sa tii cont de performatele acestuia, de scopul pentrul care il achizitionezi si nu uita sa te asiguri ca este compatibil cu sistemul de supraveghere video la care vrei sa il conectezi.

De unde cumperi

Cu o informare riguroase si anumite pareri ale unor apropiati, vei reusi sa alegi un model care sa corespunda cerintelor personale, iar daca esti in cautarea unor camere de supraveghere foarte buna la preturi accesibile, intra pe e-camere.ro, aici gasesti cele mai bune oferte. In acest fel economisesti timp, te bucuri de oferte si ai parte de o garantie a produsului.

Site-ul e-camere.ro este un magazin online dedicat sistemelor de supraveghere video profesionale. Camerele de supraveghere sunt instalate conform standardelor europene din domeniu, utilizand toate functiile acestora, pentru o performanta maxima. Sistemul tehnic oferit de specialistii de la https://www.e-camere.ro este bine pregatit si sta la dispozitia clientilor oricand pentru rezolvarea problemelor sau pentru a raspunde la intrebari legate de utilizarea produselor.