Dingotrans - tâmplărie din lemn stratificat elegantă și durabilă

Dingotrans - tâmplărie din lemn stratificat elegantă și durabilă

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguritamplarie din lemn
Ultima actualizareVineri 6 iulie 2018
Vizualizari682

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tâmplăria din lemn stratificat a evoluat considerabil din punct de vedere tehnologic, fiind mult mai durabilă, ușor de întreținut și fiabilă. În ultima perioadă, aceasta câștigă tot mai mult teren în comparație cu tâmplăria din PVC sau din aluminiu. Acest tip de lemn este natural, fiind un izolator mult mai bun decât profilele din PVC, nu ruginește, poate avea orice nuanță iar din el se pot fabrica orice tip și formă de tâmplărie. Acestea sunt doar câteva dintre avantajele alegerii sale pentru ușile și ferestrele clienților.

Dacă tot vorbim despre avantajele sale mai putem aminti de următoarele lucruri: din punct de vedere estetic, finisajele lemnului stratificat sunt mult mai elegante, cu mult mai mult stil. Frumusețea și naturalețea lemnului oferă casei un plus de valoare, căldură și un sentiment plăcut.

Durata de viață a tâmplăriei este de aproximativ 50 de ani datorită tehnologiilor excelente de stratificare a lemnului, necesitând o întreținere minimă în fiecare an. Apa nu se înfiltrează în interiorul său, din cauza unui sistem de drenare a apei. În ceea ce privește izolarea fonică și termică, acestea sunt excelente.

După cum se poate observa, beneficiile acestui tip de tâmplărie lemn stratificat sunt multiple.

Dacă aceste avantaje ți-au atras atenția, cei de la Dingotrans așteaptă să îi contactezi, pentru a-ți oferi toate detaliile referitoare la lucrările pe care le-au realizat până în prezent. Ei oferă clienților o tâmplărie de calitate, durabilă, cu un design adaptat fiecărei locuințe în parte.

Compania Dingotrans din Târgu Ocna, județul Bacău este unul dintre cei mai mari producători din țară, proiectează și produce tâmplărie din lemn stratificat cu ajutorul celor 30 de angajați, tâmplărie care rezistă în timp și care scoate în evidență calitățile deosebite ale acestui material. Protecția termică și fonică oferite de către lemnul stratificat sunt îmbunătățite comparativ cu tâmplăria clasică.

Printre produsele realizate de către ei se numără: uși de exterior din lemn stratificat, uși de interior din lemn stratificat, ferestre din lemn stratificat, scări de interior, balcoane din lemn și produse de bricolaj.

Materialele folosite de ei sunt din diferite esențe de lemn, alese cu grijă: stejar, molid, rășinoase, tei, meranti, fag, în concordanță cu preferințele clientului dar și cu tipul de produs solicitat. Feroneria folosită, Roto, de origine nemțească, este recunoscută pretutindeni ca fiind cea mai fiabilă feronerie.

Tâmplăria din lemn stratificat realizată de către Dingotrans reprezintă adevărate elemente decorative care pot oferi căminului tău eleganță, durabilitate și confort sporit.

http://www.dingotrans.ro/