10 freze celebre de-a lungul timpului

10 freze celebre de-a lungul timpului

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari11180

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nu este nici un secret ca multe dintre femei se inspira de la celebritati cand vine vorba despre frumusete. Recent, un sondaj de opinie al unei faimoase companii a confirmat oficial cele mai populare coafuri inspirate de vedete. Unele dintre ele inca se poarta si azi:Jennifer Aniston – De cand Jennifer a debutat cu aceasta coafura in rolul lui Rachel din Friends in anii \'90, mai mult de 11 milioane de femei au adoptat aceasta tunsoare. 15 ani mai tarziu este o coafura inca ceruta in saloanele de frumusete, ceea ce face din „Rachel" una dintre cele mai populare coafuri din toate timpurile.


jennifer-aniston
Meg Ryan – A facut o cariera din interpretarea rolurilor de fata zapacita, dar sexy - un personaj extrem de bine intruchipat de aceasta fata plina de viata. Aceasta coafura este una cu care ne-o amintim cel mai bine pe Meg Ryan.


meg-ryan


Dannii Minogue – Bobul perfect al surorii lui Kylie Minogue este atat de sofisticat si increzator incat este completarea perfecta pentru orice femeie indrazneata, care nu se da inapoi de la nimic.


dannii-minogue


Printesa Diana – in timpul vietii sale scurte si tragice, Diana a atins apogeul elegantei si si-a sculptat una dintre cele mai cunoscute si ravnite siluete. Potrivit sondajului, coafura ei este inca populara printre femeile din toate grupele de varsta.


printesa-diana


Victoria Beckham – Cand Victoria Beckham s-a decis sa-si lepede denumirea de „Posh", a pus mana pe foarfece, si-a tuns pletele si s-a catapultat in fashion-iconul care urma sa devina. Aceasta coafura asimetrica este un alta favorita a femeilor din toate partile globului.


victoria-beckham


Farrah Fawcet - Nimeni nu a facut mai mult pentru look-ul rebel decat aceasta minunata blonda. Chiar daca anii \'70 si Farah Fawcett nu mai sunt cu noi, acest stil vintage este inca unul favorit al doamnelor de peste tot.


farrah-fawcet


Michelle Obama - in 2007, Michelle era o sotie politica necunoscuta. Odata cu ascensiunea ei la Casa Alba, a manipulat lumina reflectoarelor cu incredere si gratie, datorita elegantei, caracterul si acestei coafuri atemporale si magulitoare.


michelle-obama


Marilyn Monroe - in toata istoria parului blond nu exista nici o blonda mai celebra decat Marilyn Monroe. Se poate sa nu fi inventat ea acest look, dar cu siguranta i-a fost specific ei. Daca aveti curajul sa va faceti blonda, aceasta coafura inca garanteaza sex-appeal-ul.


marilyn-monroe


Mia Farrow - in 1968, dupa ce Vidal Sassoon a tuns-o astfel pe Mia Farrow pentru filmul Rosemary\'s Baby, mii de femei au alergat la saloanele de coafura, dornice sa scape de centimetri intregi de par, si de standardele traditionale ale frumusetii feminine in acelasi timp.


mia-farrow


Blake Lively - Gata sa depaseasca popularitatea coafurii „Rachel", pletele lungi si blonde ale lui Blake Lively din Gossip Girl au devenit unul dintre stilurile cele mai solicitate in saloanele de peste tot din lume.


blake-lively