Cum trebuie să arate cea mai bună prezentare în online?

Detalii

CategoriiIT
TaguriGoogle, servicii seo
Ultima actualizareMiercuri 6 februarie 2019
Vizualizari1343

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu un site de prezentare online, realizat într-un mod profesional, nu mai trebuie să-ți faci griji în privința traficului sau a produselor pe care dorești să le vinzi pe Internet. Pentru asta vei avea nevoie desigur de optimizarea SEO pentru motoarele de căutare, respectiv de o promovare Social Media a site-ului. Astfel vei rămâne competitiv, vei avea din ce în ce mai mulți clienți, vei avea șanse să-ți crești cifra de afaceri.

Vrei o prezentare admirabilă în online? Nu trebuie să fii expert în HTML, în Web design sau Web Development, SC Design din București creează site-uri de prezentare pentru tine, acestea fiind proiectate într-un mod profesional pentru a fi folosite de oricine. Sunt site-uri web atractive, moderne, realizate cu ajutorul unor tehnologii avansate HTML5, CSS3, Wordpress, PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, Prestashop. Sunt folosite instrumente și strategii de Design Grafic, Optimizare SEO, AdWords, Logo Design, Promovare & Markenting.

Un site web trebuie să aibă un design personalizat și să aducă ideile la viață, respectiv să ajute la îndeplinirea obiectivelor propuse. Site-ul tebuie să prezinte produsele într-un mod care să atragă clienții. Scopul site-ului este de a promova toate produsele și serviciile, dar și identitatea celui care le vinde. Specialiștii în site-uri web au experiență, înțeleg piața și concurenții și de a aceea aleg cele mai bune soluții pentru ca impactul vizual creat de site să fie deosebit, iar proiectul în final să fie un succes.

Site-urile web care au cel mai bun trafic pe Internet sunt profesionale. În plus acestea sunt promovate, optimizate, astfel se află pe primele poziții în clasamentul Google. Cei care au făcut din timp optimizarea SEO și desigur înainte de concurență, vor ajunge la publicul țintă cu siguranță. Ei au avut inteligența de a-și face un site profesionist, receptiv, bine structurat, informativ în scopul de a atrage noi clienți. Cu ajutorul specialiștilor în servicii Optimizare SEO sau în Promovare & Markenting , un site se poate poziționa în mod optim pe piață. În urma optimizării și a folosirii cuvintelor cheie potrivite, afacerea online sau respectivul site poate urca în decursul a 3-5 luni pe primele locuri în clasamentul Google.

Promovarea unui site se face prin diferite metode care au și avantaje și dezavantaje. Sunt diferite strategii de markenting prin care se promovează site-urile web și care necesită și o contribuție financiară. Se poate face promovare prin intermediul Media, TV, bannere, postere. Cea mai bună promovare se obține însă prin optimizarea site-ului. Majoritatea vizitatorilor ajung la site prin intermediul motoarelor de căutare. Deci merită să plătești un serviciu de optimizarea site-ului. Și imaginea site-ului contează, deci îți poți face și un logo profesional.

Promovarea se face în funcție de activitatea site-ului, concurență și piață. Se poate alege promovarea AdWords, Logo Design, Optimizare SEO și Social Media. Și prezentările online contează pentru succesul afacerii. Sunt diferite instrumente care facilitează editarea și partajarea unor prezentări minunate și care funcționează pe orice computer, laptop, cu un browser web. Unele aplicații de acest fel sunt gratuite, altele se plătesc, dar sunt destul de ieftine. În prezent sunt multe opțiuni excelente pentru a crea prezentări online, iată câteva dintre acestea:

Office 365 pentru prezentările online

Acest serviciu cu instrumente de la Microsoft este recomandat pentru oricine are o firmă sau o afacere online. Este un mecanism excelent pentru a crea, edita și partaja prezentările online. Cuprinde aplicațiile Office – Word, Excel, Power Point, OneNote, Outlook. Oferă și un spațiu de stocare online de 1 TB. Te poți abona la acest serviciu și astfel poți folosi Office 365 pentru acasă sau Office 365 Personal. Acest serviciu nu a dezamăgit niciodată din momentul în care a fost lansat. Accesul la Internet nu este necesar pentru a deschide documentele ce sunt stocate pe OneDrive. Conectarea la Internet este necesară pentru reactivarea aplicațiilor Office și pentru a face upgrade-uri automate.

Google Slides pentru prezentările firmelor online

Poți folosi Google Slides în loc de PowerPoint, deși această aplicație din urmă reprezintă una din cele mai utilizate programe pentru prezentări. De când a apărut Googe Slide, se spune că acesta este o alternativă excelentă pentru PowerPoint, și totuși există un dezavantaj – faptul că se plătește. Aceste prezentări Google sunt livrate împreună cu Google Drive. Aplicația este web dar poate fi folosită și pe mobil. Ajută la crearea și partajarea prezentărilor online. Un avatanj este că Google Slide permite încărcarea fișierelor de tip PowerPoint. De asemenea, se bazează pe browserul Chrome, are aplicații pentru iOS, Android, oferă accesibilitate offline prin sistem de operare Chrome.