Beneficiile consumului de cirese

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari550

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sunt printre cele mai apreciate fructe. Indragite de copii si de adulti, consumate simple sau in prajituri, ciresele ne aduc nu doar momente mai dulci, ci si o multime de beneficii asupra sanatatii. NEI Medica vi le prezinta, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de ele in vara aceasta.


In primul rand, ciresele sunt o sursa importanta de vitamine si minerale (calciu, potasiu, fosfor). De asemenea, contin cantitati semnificative din vitaminele A, B si C, fiind totodata benefice in timpul sarcinii. In plus, continutul ridicat de fibre ajuta la buna functionare a sistemului digestiv.


Dintre proprietatile cireselor, merita amintit ca acestea sunt anticancerigene, antiinflamatoare, antioxidante si cardioprotective. Astfel, ele sunt recomandate in special in cazul unor afectiuni precum cancerul de san si de colon, afectiunile renale si afectiunile cardio-vasculare. In plus, au un efect benefic in tratarea insomniilor, reducand totodata oboseala acumulata.


Pe langa toate acestea, ciresele ajuta la refacerea ficatului, la eliminarea pietrelor si nisipului la rinichi, scad colesterolul si previn deshidratarea.


Prin efectele lor pozitive asupra organismului, se poate spune ca ciresele sporesc longevitatea, ferindu-ne de boli grave precum cancerul si pietrele renale. Daca nu v-am convins inca suficient, mentionam ca sunt printre cele mai gustoase fructe. Un motiv in plus sa va bucurati de o portie buna de… sanatate.Clinica NEI Medica Asist, situata in strada Johann Strauss nr. 2A te asteapta cu dotari la cele mai inalte standarde, un laborator propriu de analize, personal medical de specialitate dedicat si profesionist.


Serviciile de Medicina Muncii si Securitate in Munca sunt completate de o gama diversa de specialitati medicale menita sa vina in intampinarea companiilor si persoanelor fizice deopotriva.


MEDICINA DE LABORATOR, PSIHOLOGIE, NEUROLOGIE, OFTALMOLOGIE, ORL, PEDIATRIE, GINECOLOGIE, IMAGISTICA-ECOGRAFIE sunt doar cateva dintre specialitatile pe care clinica le pune la dispozitie.