Torturi la comandă in București - care sunt cele mai bune?

Torturi la comandă București - care sunt cele mai bune?

Detalii

CategoriiAlimentatie
Taguritort, torturi botez, torturi nunta
Ultima actualizareDuminica 30 octombrie 2022
Vizualizari176

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sigur ai vrut sa iei cel putin o data sa iei un tort la comanda in Bucuresti. Dar sunt atat de multe optiuni incat cu greu te poti decide. Ca sa nu mai spunem ca exista riscul sa iei ceva care sa nu fie ce trebuie. Gust, calitatea ingredientelor, aspect, acestea sunt extrem de importante pentru un tort. Si cum putem rezolva dilemele? Cumparand torturi la comanda in Bucuresti de la un atelier de dulciuri artizanale renumit. Recomandarea noastra este Magicake.

Este un mic laborator, care nu are vitrine pline cu prajituri scoase pe banda si facute din ingrediente de calitate indoielnică. Din contra, aici totul e la standarde inalte. Toate deserturile sunt facute exclusiv pe comanda, in functie de nevoile si de preferintele clientului, de la compozitie la aspect si de la gust la greutate. Si atunci e limpede ca vei primi exact ce astepti: un tort sau o cutie cu prajituri absolut senzationale!

Uite, de exemplu, poti incerca un tort Raffaelo. Bomboanele cu acest nume sunt binecunoscute, dar stiati ca se poate face si un tort extrem de delicios, care îți poate mângâia papilele gustative cu un gust extraordinar de bun de nucă de cocos? Tortul Raffaello are mai întâi de toate blaturi de cocos și făină de migdale, nucă de cocos și crocant de migdale cu caramel, dar și cremă de ciocolată albă italiană cu lapte de cocos. Conținutul tortului este însiropat cu Malibu Caribbean Rum și se pot adăuga chiar și bomboane.

Delicatețe din ciocolată neagră

Acum că ți-am făcut poftă, trebuie adus în discuție și tortul Ferrero Rocher, o altă delicatețe extraordinar de bună din ciocolată neagră. Da, există un tort și din Ferrero Rocher. Genial, nu? Tortul Ferrero Rocher are blaturi umede cu alune de pădure coapte, cremă de ciocolată neagră italiană cu mascarpone, straturi fine de Nutella, glazură de ciocolată cu alune de pădure și decor din bomboane Ferrero Rocher. Cantitatea minimă este de 1,5 kg, dar se poate opta și pentru 2 kg, 2,5 kg sau 3 kg, depinde de context!

Nu ești tu când îți este foame? Ia un tort Snickers Nu ești tu când îți e foame! Sigur îți aduci aminte de reclama de la televizor la Snickers, batonul acela savuros cu ciocolată, caramel și alune. Există și un tort Snickers, tot cu ciocolată, caramel și alune. Blaturile sunt făcute din brownie cu ciocolată neagră italiană, straturi foarte generoase de caramel și alune, cremă de mascarpone cu unt de arahide și drip de ganaj de ciocolată neagră italiană. Faza și mai tare e că se pot adăuga tortului mesaje, toppere cu imagini, flori și așa mai departe, dar și culori! Tortul în sine vine în cantități de 1,5 kg, 2 kg, 2,5 kg sau 3 kg la un preț de 135 lei/kg.

Concluzia este extrem de simpla: orice tort la comandă ai avea nevoie, la Magicake vei găsi cu siguranță cele mai bune torturi la comandă București!