Ofreta la incalzire in scaune din carbon!

Detalii

Telefon
0721983413
Pret
220 LEI
Categorie
Anunturi piese / accesorii auto
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
967

Voteaza & Distribuie

Descriere

Kit incalzire scaune auto din CARBON !!!

220 ron doua scaune cu 2 trepte de incalzire
270 ron doua scaune cu potentiometru cu 5 trepte aspect VW Passat

Datorita grosimii reduse de doar 1mm a plaselor de incalzire, kitul permite modificarea scaunelor din normale in scaune incalzite fara ca dupa montaj sa poata fi detectata vreo schimbare. Aproximativ 99% din scaunele auto permit instalarea acestor kituri fara interventii majore.

Dotate cu elemente de incalzire din carbon aceste incalziri depasesc cu mult in performanta alte modele de incalziri. Printre avantajele folosirii fibrei de carbon se numara:
putere dezvoltata, timpul redus de incalzire, durata de viata, siguranta, maleabilitatea si rezistenta mecanica, fiabilitatea, perforarea sau taierea elementelor, usurimea in montaj.

Kiturile sunt vandute la pachet complet cuprinzand: 2 elemente incalzire per scaun, buton si cablaj aferent per scaun. Exista de asemenea si posibilitate optarii pt buton cu 2 trepte de incalzire si potentiometru cu 5 trepte tip VW Passat.

De ce sa optam pt incalzirile de carbon?

Acest tip de incalziri si-au dovedit performantele in timp si au fost adoptate de toti constructorii de top. La ora actuala putini constructori mai folosesc elementele invechite din nichelina. Construite ca o plasa elementele din carbon au o incalzire uniforma, o redundanta crescuta la taieri si perforari si de asemenea o flexibilitate si rezistenta mecanica sporita. Constructia permite ca aceste elemente sa poata fi instalate pe orice model de scaun datorita posibilitatii de perforare sau taiere a elementelor fara a afecta buna functionare a lor.

Care este timpul de incalzire?

Incalzirile consuma circa 45-55W pe scaun in comparatie cu 30-40W in cazul elementelor de nichelina. Puterea superioara face ca odata pornite incalzirile sa genereze suficienta caldura incat sa fie sesizabila dupa 1-2 minute chiar si prin cea mai groasa tapiterie

Ce marime au padurile de incalzire(elementele)?

Padurile au circa 46X23 cm. Un kit contine 4 asemenea elemente, doua pt fiecare scaun(sezut si spatar).

Ce optiuni de butoane am?

Kiturile vin fie cu buton cu 2 trepte cu led rosu/verde, fie cu potentiometru cu 5 trepte aspect VW Passat.

Sunt sigure incalzirile?

Kiturile sunt gandite din start sa fie sigure. Astfel elementul de carbon este cuprins intre doua panze ignifugate. Fiecare pad de incalzire are de asemenea un contact bi-metal ce declanseaza in momentul in care s-a ajuns la o temperatura critica. Kiturile au un nivel de siguranta indentic cu cel al celor OEM.

Ce presupune montajul?

Elementele se introduc in scaun intre tapiterie si spuma/buretele scaunului. Se realizeaza conectarea a doua fire la instalatia electrica si se fixeaza butonul. Instalarea nu cere un nivel inalt de pregatire ci mai degraba rabdare. Odata operatiunea singurul lucru ce va trada prezenta kiturilor este doar butonul. Tapiteria nu va prezenta nici o urma ca a fost desfacuta. Pentru doritori colaboram de asemenea cu firme ce realizeaza montajul contra cost.

Kiturile functioneaza pe tapiterie de piele?

Kiturile permit functionare pe orice tapiterie. Anumite tapiterii mai groase vor face ca timpul de incalzire sa creasca insa nu cu mult.

Se pot folosi elementele din kit pt a inlocui elemente OEM defecte?

Elementele din carbon pot fi folosite si pentru inlocuirea elementelor OEM.
Imi doresc adaptarea butoanelor OEM ale masinii la kit, se poate?
Aceasta operatiune este posibila insa cu anumite ajustari de ordin electronic.

Ce primesc cand cumpar un kit?

La cumparare primiti: 4 elemente de incalzire pt doua scaune (2 elemente pe scaun, sezut si spatar), buton si cablaj electric pentru fiecare scaun.

Ce pret are kitul de incalzire?

Kitul de incalzire pt doua scaune cu buton cu 2 pozitii de incalzire costa 220 ron.
Kitul de incalzire pt doua scaune cu potentiometru cu 5 trepte de incalzire aspect VW Passat costa 270 ron.