emsal 0 Report post Posted January 18, 2007 Problema sta in felul urmator: Am un Celeron Tualatin 1,3 Gb, placa de baza Intel 815 E, 256 MB RAM, 1 HDD 40 GB WD Caviar pe care este instalat WIN XP SP2, conectat la placa de baza pe acelasi cablu cu un DVD LG (slave), 1 HDD 10 GB (master) conectat cu un CD-ROM (slave). Ieri am reinstalat WIN XP SP 2, pt. ca atunci cand ii dadeam Turn OFF, se inchidea doar monitorul, nu si unitatea. Aceeasi problema am avut-o si atunci cand era instalat pe el WIN 2000, pe HDD-ul de 10 GB. Initial dupa instalarea XP-ului totul a fost OK. Astazi insa la prima deschidere si prima incercare de shut down, problema s-a repetat. Sunt salvate setarile, se urmeaza toti pasii, insa se inchide doar monitorul, nu si unitatea. Nu am virusi, l-am scanat cu NOD 32 si AVS si nimic. AVETI VREO SUGESTIE? Share this post Link to post Share on other sites
OacOac 11 Report post Posted January 18, 2007 eu am problema asta de cand l-am cumparat, deacus 3 ani, apas pe butonul restart si se inchide, in rest nu imi face niciun fel de probleme Share this post Link to post Share on other sites
emsal 0 Report post Posted January 18, 2007 Nici mie nu-mi face alte probleme acum, dar in urma cu ceva timp, cand era instalat WIN 2000, se bloca sau se restarta fara vreo avertizare, dupa ce deschideam Winamp-ul sau BS Player-ul... Totusi trebuie sa existe o solutie ca sa se inchida normal si nu de la buton. A gasit-o cineva? Share this post Link to post Share on other sites
argv 4 Report post Posted January 18, 2007 incearca sa intri in bios si sa incarci Default settings Share this post Link to post Share on other sites
emsal 0 Report post Posted January 19, 2007 Problema o reprezenta driver-ul placii de retea care nu este recunoscut de XP. :airkiss: Share this post Link to post Share on other sites