TOP 5 Servicii curatenie luna pentru birouri, zone comerciale si industriale

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricuratenie, curatenie birouri, firma de curatenie, Servicii curatenie
Ultima actualizareMiercuri 4 august 2021
Vizualizari495

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tot mai multe firme realizeaza ca cea mai buna solutie pentru intretinerea spatiilor de birouri, comerciale si industriale este externalizarea serviciilor de curatenie. Firmele de curatenie pentru afaceri lucreaza in mod profesionist, cu echipamente ultra-moderne eficiente, pe baza unor tehnici avansate. Rezultatul: curatenie impecabila, asa cum nu poti obtine atunci cand angajezi doar o persoana de serviciu.

In plus, cand contractezi serviciile unei firme de curatenie, inseamna ca nu trebuie sa angajezi pe cineva pentru aceasta sarcina. Poti apela la firma de curatenie Cluj oricand este nevoie si poti incheia un contract de colaborare avantajos. Preturile sunt accesibile, iar curatenia realizata in mod temeinic este cea mai buna dovada ca ai luat decizia potrivita.

Iata 5 tipuri de servicii de curatenie pentru firme

1. Curatenie birouri si spatii comerciale

Firma de curatenie Cluj, Novoclass se poate ocupa de tot ce inseamna aspirarea si spalarea pardoselilor din cadrul unui birou, dezinfectarea si spalarea grupurilor sanitare, spalarea geamurilor si eliminarea gunoiului colectat. Operatiunile de aspirare si spalare se realizeaza doar cu echipamente profesionale, cum ar fi aparate cu injectie si monodisc, cu aplicare spuma uscata pentru mochete si tapiterii. Aceste servicii se adreseaza birourilor de orice natura si spatiilor comerciale cu trafic public (magazine, banci, farmacii, case de pariuri, agentii de turism etc).

2. Curatenie dupa constructor

Daca ati renovat la sediu sau tocmai ce v-ati mutat intr-o locatie noua pe care o amenajati conform cerintelor brandului, in urma acestor lucrari poate sa ramana inca multa treaba de pus la punct. Serviciile de curatenie dupa constructor presupun aspirarea peretilor si pardoselilor, spalarea faiantei, gresiei si pardoselilor, a usilor, geamurilor si tocariei. De asemenea, firma de curatenie se va ocupa de adunarea si indepartarea molozului si a vopselurilor ramase in urma renovarilor, zugravelilor, amenajarilor etc. Lucrul acesta poate fi extrem de consumator de timp daca intentionati sa rezolvati intern, dar daca doriti sa incepeti cat mai curand activitatea, firma de curatenie poate actiona prin mai multe persoane astfel ca spatiul respectiv va arata impecabil in timp foarte scurt.

3. Curatenie industriala

Aceste servicii de curatenie se adreseaza administratorilor de hale, fabrici, depozite si spatii administrative si de depozitare. Achizitionarea echipamentelor profesionale pentru intretinerea acestor spatii industriale poate antrena costuri majore. In plus, veti avea nevoie de personal permanent pentru astfel de activitati. In schimb, o firma de curatenie Cluj, cum este Novoclass acopera toate aceste servicii de curatenie intr-un mod exemplar.

4. Curatenie generala

Poate ca aveti o persoana de serviciu care se ocupa de intretinerea spatiului de lucru, dar este cu adevarat eficienta? De multe ori, lipsa consumabilelor potrivite, a echipamentelor adecvate sau pur si simplu un volum prea mare de munca inseamna lipsa unei curatenii temeinice. Acum puteti comanda serviciile de curatenie generala pentru a avea pacea mintii ca toate operatiunile de intretinere sunt realizate in mod corespunzator, cu mare atentie la detalii.

5. Curatenie de intretinere

Va doriti un spatiu curat si frumos pentru angajati? Poate ca uneori nu este suficient timp pentru o curatenie temeinica, dar serviciile de intretinere sunt o asigurare ca nu ramaneti in urma la acest capitol. Aceste servicii includ aerisirea birourilor, stergerea prafului, curatarea aparaturii, folosirea de solutii protectoare pentru diverse duprafete, indepartarea panzelor de paianjen, stergere oglinzi, aspirare suprafete, golire cosuri de gunoi, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare, golirea scrumierelor. Nimic nu ramane in urma. Toti cei care lucreaza in spatiul respectiv (clientii, partenerii si alte persoane) care va trec pragul vor putea aprecia curatenia luna.

In afara de aceste servicii principale de curatenie, o firma in domeniu se poate ocupa si de intretinerea spatiilor verzi din exterior, precum si de curatarea exterioara a geamurilor de la cladirile foarte inalte (prin alpinism utilitar). Novoclass, firma de curatenie Cluj, cuprinde toate aceste servicii in portofoliul sau.