ARMURA® - lider în comercializarea de plasă sudată

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriconfectii metalice
Ultima actualizareJoi 13 septembrie 2018
Vizualizari883

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un instrument perfect pentru armarea betonului este reprezentat de plasa sudată. Aceasta mai poate fi folosită și la alte întrebuințări cum ar fi împrejmuirile sau în diverse confecții metalice. Plasa sudata prezintă un grad de rezistență sporită, fapt care duce la posibilitatea de realizare a confecțiilor metalice. Plasa sudată face parte din gama de produse metalurgice. Aceasta este de fapt o carcasă dreaptă alcătuită din bare din oțel, așezate perpendicular și sudate la fiecare punct de intersecție.

În ceea ce privește plasa sudată pentru armare, aceasta este folosită pe scară largă în industria construcțiilor pentru a crește rezistența materialelor de construcție, cum ar fi:
  • La consolidarea construcțiilor zidite
  • La pardoseli din beton
  • La efectuarea lucrărilor de tencuială
  • La consolidarea suprafețelor drumurilor rutiere
  • La producerea cuștilor și a carcaselor
  • La executarea lucrărilor de izolare termică
  • La consolidarea betonului armat și a construcțiilor din piatră și armătură și distribuirea uniformă a sarcinilor
  • Se introduce în beton atunci când se realizează pardoselile sau fundațiile
  • La construcția locuințelor monolit, sub formă de material de armare la executarea panourilor din polistiren
  • La construcția gardurilor și a barierelor din plasă sudată de sârmă

ARMURA
®, marcă proprie și înregistrată a societății Linda Steel SRL din județul Suceava, produce și comercializează plasă sudată pentru beton, fabricată din sârmă profilată. Aceasta are o utilizare variată, se poate utiliza în construcții dar și în diferite alte aplicații de confecții metalice.
Ca și caracteristici tehnice, aceasta are grosimea de 4, 5, 6 sau 8 mm, dimensiunea Lxl de 2000x6000 mm și diametrul unui ochi de 100x100 mm.

Cele mai importante atribute ale plasei sudate marca ARMURA®, sunt: rezistență ridicată la tracțiune, limită de curgere, forță mare de forfecare a punctelor de sudură și alungire bună la rupere.
Calitatea produselor furnizate de către ARMURA®, este ridicată, aceasta fiind certificată prin implementarea sistemului de management al calității. Toate produsele și serviciile oferite de către societate sunt controlate și evaluate după un plan bine stabilit anterior.

Întreaga gamă de produse realizate în cadrul companiei (plasa sudata, plasa pentru gard împletită, panourile pentru gard bordurate zincate, șipcile metalice pentru gard, stâlpii pentru gard STAR și CLIP, profilele metalice de rigips, țevile rectangulare și profilele C și Z) beneficiază de termene maxime de garanție, de la 2 ani până la 10 ani. Comenzile se pot livra la cerere la adresa indicată de către client, în funcție de valoarea înscrisă pe factura de marfă.

http://www.armura.eu