Oportunitati de la Leasing Automobile - Dacia de vanzare prin sistem de leasing financiar

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriArad, Dacia, Galati, Județul Arad, Leasing auto, masini, masini de vanzare
Ultima actualizareVineri 30 iunie 2017
Vizualizari1766

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marca Dacia propune in ultimii ani masini apreciate tot mai mult, fiind potrivite atat pentru desfasurarea sarcinilor de serviciu, cat si pentru achizitia ca prima masina, ca masina de familie sau ca a doua masina, utila in cazul necesitatilor de utilizare frecvente. Masinile de vanzare reprezinta o varianta economica si sigura, potrivita pentru activitatile diverse din viata de zi cu zi a soferilor din Romania si de pretutindeni.

Dacia de vanzare prin Leasing Automobile - Finantare leasing pentru masini second hand

Avantajul principal atunci cand colaborati cu un dealer autorizat este faptul ca puteti solicita achizitionarea unei masini rulate prin leasing financiar, pe langa faptul ca beneficiati doar de masini rulate aflate in conditie excelenta. Leasing Automobile este un dealer autorizat recunoscut la nivel national, ce functioneaza ca o companie ce asigura servicii de leasing auto, adaptate si personalizate in functie de cerintele si posibilitatile clientilor, pentru ca acestia sa poate achizitiona modelul preferat chiar daca nu dispun de intreaga suma necesara. De-a lungul anilor, compania Leasing Automobile a creat parteneriate de incredere cu institutii financiare specializate, care inlesnesc procesul de acordare a leasing-ului financiar, finalizarea ofertelor de finantare si obtinerea contractelor de leasing fiind obtinute de catre clienti in maxim 24 de ore (Garanti Leasing, Idea Leasing, BT Leasing, Tiriac Leasing, Raifeissen Leasing, BRD, Impuls Leasing).

Consultanta, documentatie si conditii de acordare a leasing-ului financiar

  • Consultanta

Consilierii specializati in vanzari ofera consultanta gratuita pentru toti clientii ce iau in considerare colaborarea cu dealerul autorizat Leasing Automobile si care doresca achizitia unui model Dacia de vanzare prin sistem de leasing.

  • Documentatie

Toate documentele necesare sunt enumerate pe website-ul companiei fiind la indemana oricarui client. Totodata, consultantii Leasing Automobile le stau la dispozitie tuturor celor ce au nevoie de detalii suplimentare.

  • Conditiile pentru aprobarea contractului de leasing

Toate masinile comercializate in cele doua parcuri auto Leasing Automobile (Arad si Galati, precum si in catalogul online) pot fi achizitionate prin credit auto bancar (persoane fizice) sau in sistem de leasing financiar (persoane juridice).

Ambele variante implica:

  • Avans intre 15-50% (firma de leasing cu care alegeti sa lucrari achita integral produsul dealer-ului, suma fiind deductibila sub forma ratelor periodice);
  • Contract incheiat intre 12-60 luni, la sfarsitul caruia utilizatorul poate prelungi contractul sau poate deveni proprietar cu drepturi depline.

Avantajele achizitionarii unui model second hand Dacia de vanzare prin Leasing Automobile

Modelele marcii Dacia reprezinta unele dintre cele mai tranzactionate modele printre masinile rulate, gratie avantajelor multiple pe care le ofere:

  • Raport pret-calitate

Masinile rulate Dacia sunt apreciate pentru raportul dintre pretul de achizitie convenabil si perfomantele dinamice si de echipare.

  • Confort sporit

Design-ul modelelor Dacia se remarca prin spatiul oferit, asigurand atat confortul soferului, cat si al pasagerilor. Totodata, capacitatea mare de transport (locuri spatioase pentru pasageri si posibilitate de depozitare si transport al bagajelor-portbagaj incapator).

  • Calitatea fabricatiei

Materialele utilizate pentru fabricarea modelelor Dacia sunt de inalta calitate, masinile fiind apreciate atat la nivel national, cat si la nivel internationar.

  • Consum optim

Fie ca optati pentru varianta diesel sau nu, masinile Dacia de vanzare sunt foarte apreciate pentru consumul redus de combustibil. Pentru detalii, informatii si intrebari, consultantii LeasingAutomobile va stau la dispozitie: 0741414466 - Parc auto Arad si 0741414488 - Parc Auto Galati

Alte date de contact:
Website: leasingautomobile.ro

Parc Auto Arad
Adresa: Calea Timisorii, Nr. 142, Arad.

Parc Auto Galati
Adresa: Str. George Cosbuc, Nr. 138, Galati.