The Losers

The Losers

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriChris Evans, Idris Elba, James Vanderbilt, Jeffrey Dean Morgan, Peter Berg, Sylvain White, Zoe Saldana
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari953

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Losers
An: 2010
Durata: 98 minute
Regia: Sylvain White
Scris de: Peter Berg, James Vanderbilt, Andy Diggle
Actori: Zoe Saldana, Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans, Idris Elba, Jason Patric
Gen: Actiune, Aventura, Drama, Thriller

The Losers este un film de actiune si o adaptare a seriilor de benzi desenate Vertigo si DC Comics. Regizat de Sylvain White, filmul are o distributie de care ii include pe Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana si Chris Evans. The Losers se lanseaza in America de Nord pe 23 aprilie 2010.

Filmul are in centru o echipa de mercenari trimisi in jungla boliviana, care se trezesc tinta unei tradari orchestrate din interior de un inamic puternic, numit Max. Dupa ce Clay (Jeffrey Dean Morgan), Jensen (Chris Evans), Roque (Idris Elba), Pooch (Columbus Short) si Cougar (Oscar Jaenada) trec prin tot felul de intamplari la limita supravietuirii, acestia se decid sa lupte impotriva lui Max, chiar daca asta inseamna sa renunte la propriile lor vieti pentru a indeplini acest lucru.

Cei cinci sunt ajutati in misiunea lor sinucigasa de operatoarea Aisha (Zoe Saldana), care are motivele ei de a-l vedea pe Max primindu-si rasplata. Dar sa ajunga la Max nu le va fi usor, pentru ca, pe langa faptul ca are CIA-ul de partea lui,  este pe cale de a porni un razboi in care sa implice toata suflarea globului. In vreme ce timpul lor se scurge repede si planul lui Max incepe sa prinda contur, Fortele Speciale, pe care toata lumea le-a crezut moarte, se inarmeaza pana la dinti si se pregatesc sa se razbune.