Lascarpa.ro – sandale platforma la preturi extrem de accesibile pentru tinute cu stil

Detalii

CategoriiShoping
Tagurisandale
Ultima actualizareVineri 9 iunie 2017
Vizualizari1601

Voteaza & Distribuie

Descriere

Articolele de incaltaminte au un rol extrem de important intr-o tinuta. Pentru a facilita demersurile alegerii unei perechi de incaltaminte ideala, compania Lascarpa.ro pune la dispozitia clientelor o varietate de sandale platforma de o calitate superioara la preturi foarte accesibile.

Magazinul Lascarpa – solutia numarul unu in ceea ce priveste articolele de incaltaminte

Magazinul Lascarpa activeaza in domeniul distribuirii de articole de incaltainte inca din anul 1996. Experienta indelungata in domeniu si seriozitatea de care a dat dovada o califica drept una dintre cele mai apreciate si cautate magazine de acest fel din tara. Calitatea produselor distribuite este un alt element care caracterizeaza acest magazin. In plus, magazinul Lascarpa ofera pentru produsele distribuite livrare ce se incadreaza in termenul de 24 de ore, produse controlate inainte de orice comanda si livrare gratuita pentru articolele ce depasesc suma de 190 de lei.
Magazinul romanesc Lascarpa – sandale platforma inedite pentru cliente sofisticate.

Cu totii stim ca anotimpul calduros aduce cu el tendinte noi in ce priveste moda, iar vara scoate la suprafata ideile stralucite ale designerilor celebri. Sandalele platforma sunt elemente care vor ramane mereu la moda, indiferent de fluctuatiile tendintelor. Datorita acestui fapt, magazinul romanesc Lascarpa pune la dispozitia clientelor o varietate de sandale platforma cu diferite aplicatii care din care mai deosebite. Sandalele platforma dau senzatia unui picior lung si subtire si va face sa aveti o statura extrem de frumoasa si deosebita. Aceste sandale merg la o varietate de tinute, indiferent de stilul vestimentar pe care doriti sa il abordati.

Sandale platforma – modele diverse pentru tinute impecabile

In cadrul magazinului Lascarpa veti putea regasi o varietate de modele de sandale platforma de diferite feluri.

Printre aceste se numara:

  • Sandale platforma Brita – Disponibile pe mai multe culori, aceste sandale sunt extrem de comode, iar platforma de 8 cm ofera o stabilitate extraordinara. Sunt realizati din piele naturala atat la interior, cat si la interior, ceea ce demonstreaza calitatea acestora. Marimile disponibile pentru acest tip de incaltaminte sunt de 36, 37, 38, 39 si 40. Pretul disponibil este de 179,90 de lei.
  • Sandale platforma Clemens – Sandalele Clemens sunt foarte confortabile, sunt create din piele naturala si au un platforma cu o inaltime maxima de 7 cm si o inaltime minima de 4 cm. Pretul cu care puteti achizitona acest model de sandale platforma este de 209,90 de lei.
  • Sandale platforma Ustine – Acest model de sandale platforma sunt foarte practici, oferind o lejeritate extraordinara miscarilor. Inaltimea maxima a platformei este de 7 cm, iar inaltimea minima este de 4 cm. Aceste sandale platforma pot fi ale dumneavoastra pentru pretul de numai 209,90 de lei.
  • Sandale Uma – Sandalele Uma se potrivesc incredibil unei tinute casual, accentuand supletea picioarelor dumneavoastra. Aceste sandale sunt realizate din piele naturala atat la interior, cat si la exterior si au o inaltime maxima a platformei de 8 cm si o inaltime minima de 3 cm. Pretul disponibil cu care le puteti achizitiona este de 189,90 de lei.

Pentru comenzi, detalii suplimentare sau intrebari, va invitam sa accesati cu incredere pagina de internet a companiei www.lascarpa.ro sau sa vizitati companiile Lascarpa din intrega tara.