Calatoriti in siguranta cu masini second hand din Germania – Calitate garantata si cheltuieli reduse prin Leasing Automobile

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriLeasing auto, masini
Ultima actualizareMarti 7 martie 2017
Vizualizari1186

Voteaza & Distribuie

Descriere

Chiar daca piata masinilor second hand vine cu diverse probleme si dezavantaje, aceasta a castigat tot mai mult teren in ultimii ani. Din motive financiare, tot mai multi romani achizitioneaza masini rulate, acestea fiind usor de gasit, cumparat si intretinut, mai ales in cazul unor modele mai vechi. Leasing Automobile este unul dintre dealerii autorizati din Romania, de unde puteti achizitiona masini second hand Germania la preturi foarte avantajoase, prin sistem de leasing financiar sau operational. Masinile sunt verificate, testate si comercializate in conditii de maxima siguranta.

De ce sunt la mare cautare aceste masini second hand Germania? Investitii pentru orice buzunar

In general, majoritatea soferilor care aleg sa cumpere masini second hand Germania doresc sa se incadreze intr-un anumit buget, costurile ridicate ale masinilor moderne fiind principalul obstacol in calea achizitionarii unor automobile proaspat iesite din fabrica. De asemenea, in aceeasi gama de pret exista mai multe variante de autoturisme, ceea ce nu se poate spune si despre showroom-urile producatorilor. Totodata, cei care isi doresc anumite dotari sau motorizari, aleg piata second hand datorita zecilor de optiuni, dar si preturilor reduse semnificativ. Si desigur, in cazul in care masina are probleme tehnice, puteti apela la orice service sau atelier de reparatii, fara a mai fi nevoiti sa apelati la reprezentantele auto specializate.

Cand nu merita sa investiti in masini second hand Germania?

A compara un automobil nou cu unul second hand nu se justifica nici din punct de vedere financiar, nici calitativ. Prin urmare, este important sa intelegem diferentele dintre cele doua categorii de masini, inainte de a lua o decizie finala. Iata cateva dintre avantajele unei masini noi:

  • Beneficiati de garantie extinsa, timp in care nu trebuie sa platiti decat reviziile
  • Aveti acces la cele mai noi dotari si cea mai avansata tehnologie
  • Consum mai mic si noxe mai scazute
  • Siguranta sporita
  • Posibilitatea de a personaliza automobilul dorit.

Desigur insa, cel mai mare dezavantaj al masinilor noi este pretul, ceea ce face ca numarul persoanelor interesate de masini second hand Germania sa fie tot mai mare. In plus, masinile noi se devalorizeaza rapid, un alt motiv pentru care soferii sunt descurajati sa mai investeasca in automobile de lux.

Masini second hand din Germania prin Leasing Automobile – Descopera cele mai bune marci de autoturisme!

Leasing Automobile dispune de un parc auto generos, alacatuit din modele si marci de autoturisme special selectate pentru iubitorii auto. Astfel, aveti acces la o gama diversificata de masini second hand Germania precum Opel, BMW, Audi etc, pe care le puteti achizitiona in leasing operational sau financiar. De asemenea, beneficiati de consultanta si informatii complete si reale despre masina de care sunteti interesati, toata activitatea Leasing Automobile fiind legala. Prin urmare, daca vreti sa intrati in posesia unui automobil fara defecte ascunse, acest dealer autorizat va asteapta cu cele mai bune oferte, pe care le puteti accesa online, pe www.leasingautomobile.ro.

Date de contact
Showroom Galati: Blv. George Cosbuc, nr. 138
Tel: 0741414488

Showroom Arad: Calea Timisorii, nr. 142
Tel: 0741414466