Denitrificator Eco Aqua pentru o apa mai curata, fara nitrati – Solutii profesionale pentru sanatatea ta!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriapa
Ultima actualizareLuni 22 mai 2017
Vizualizari1461

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nitratii sunt o sursa importanta de azot pentru plante, dar si o amenintare pentru sanatatea oamenilor. Azotul este cel mai raspandit nutrient din productia globala, astfel ca ploile si irigatiile il poarta pana la nivelul radacinilor si in cele din urma, azotul ajunge in panza freatica. Eco Aqua propune o gama variata de produse si echipamente destinate purificarii apei, printre care si denitrificator. Aceste echipamente sunt capabile sa elimine din apa nitratii cu ajutorul rasinilor de tip anionic si a saramurii foarte concentrate.

Ce este un denitrificator si cum functioneaza?

Acest aparat este folosit pentru eliminarea impuritatilor din apa, dar mai ales a surplusului de nitriti. Acestea au un design modern, sunt usor de montat si pot fi utilizate atat in mediul casnic, cat si in cel comercial sau industrial.

Principiul de functionare este asemanator cu cel din cazul dedurizarii. Cu alte cuvinte, apa este filtrata printr-un pat de rasina , dupa care se foloseste un sistem de regenerare cu o solutie de saramura.

In ceea ce priveste operatiunea de regenerare, modelele disponibile la Eco Aqua sunt prevazute cu o valva automata, ce poate functiona in cinci faze de program.

De ce sa folositi un denitrificator? Care sunt riscurile apei cu nitrati?

Studiile derulate de-a lungul anilor arata ca nitritii sunt foarte periculosi din mai multe cauze.
Acestia anihileaza oxigenul necesar organismului, duce la modificari celulare (cancer) ingreuneaza dezvoltarea inteligentei la copiii de pana in 10 ani si pot cauza chiar si decesul nou-nascutilor.

Apa contaminata cu nitrati poate fi tratata cu ajutorul unui denitrificator sau prin procesul de osmoza inversa, ambele variante fiind eficiente.

Sistemul de osmoza inversa are la baza o membrana speciala a carui rol este sa retina impuritatile din apa. In ceea ce priveste nitratii, acestia sunt eliminati pana la 95%, in functie de valoarea presiunii sau temperatura apei.

In cazul denitrificatorului, rasinile anionice retin ionii de nitrat si ii inlocuiesc cu ioni de clorura. Regenerarea sistemului se face printr-o spalare cu apa si sare, ceea ce permite mediului filtrant sa retina in continuare contaminantii.

Denitrificator automat simplu sau duplex? Eco Aqua – Cele mai moderne echipamente de tratare a apei

In functie de necesitati, preferinte si volumul de apa, puteti opta fie pentru un denitrificator simplu, fie pentru un denitrificator duplex, ambele modele fiind oferite de catre Eco Aqua.

Avantajul denitrificatoarelor duplex consta in capacitatea de a furniza apa tratata in mod constant, performanta acestor modele fiind mai ridicata.

Elimina sursele de nitrati din apa cu denitrificator automat Eco Aqua!

Cea mai sigura modalitate prin care puteti afla cat de sanatoasa este apa pe care o consumati este o analiza efectuata intr-un laborator de specialitate.

In cazul in care aceasta este contaminata cu nitrati, Eco Aqua va sta la dispozitie cu denitrificator automat de calitate superioara.

Acesta este disponibil in doua variante, nu necesita intretinere speciala si elimina in totalitate riscurile ingerarii de nitrati. Pentru mai multe detalii despre aceste produse, accesati www.eco-aqua.ro.

De asemenea, puteti cere mai multe informatii chiar de la reprezentantii companiei situate pe Str. N. Titulescu, nr. 45 - Dej. Judetul Cluj. Romania, sau la numerele de telefon 0764183771, 0752137832, 0740075755.