Scandalul Volkswagen atrage noi solutii pentru proprietarii de autoturisme

Scandalul Volkswagen atrage noi solutii pentru proprietarii de autoturisme

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurinoxe, poluare, Volkswagen
Ultima actualizareMiercuri 28 octombrie 2015
Vizualizari873

Voteaza & Distribuie

Descriere

Anul acesta, Agentia pentru Protectia Mediului din Statele Unite a emis un aviz de incalcare a calitatii aerului catre compania germana Volkswagen Group, dupa ce a constatat ca producatorul german a fabricat in mod intentionat motoare diesel cu grad de eliminare ridicat a noxelor. Activitatea unui motor diesel pentru anumite emisii a fost controlata numai in testele de laborator, insa nu si in practica.
In timpul testarii de reglementare, standardele de noxe au depasit limita legala admisa, ceea ce s-a inregistrat la peste unsprezece milioane de automobile din lumea intreaga. Detectarea emisiilor suplimentare in timpul deplasarii, face ca la un drum lung, doua din trei masini cu motoare diesel sa altereze aerul, ajungand ca acesta sa fie mai putin respirabil.
In cazul in care grupul VW a devenit un real dezavantaj pentru calitatea aerului, investigatiile continua pe intreg mapamondul. In mai multe tari, dealerii de masini marca VW sunt de acord ca incepand cu septembrie 2015, preturile de vanzare pentru autoturisme a inceput sa scada drastic, ceea ce face ca si profiturile companiei sa aiba de suferit. Pana in prezent, Grupul Volkswagen detinea o treime din vanzarile de autoturisme la nivel mondial.

Verifica acum seria caroseriei autovehiculului
Cercetarea, dezvoltarea si rectificarea problemelor privind motoarele diesel, noxele eliminate sunt ca un strigat de ajutor pentru cei din compania germana. Acest scandal a atras atentia asupra nivelului de poluare. In acest mod, marii constructori de automobile sunt predispusi sa depaseasca limitele de emisie legala, insa, cel mai recent studiu a dezmintit acest fapt.
Se pare ca o multime de echipamente software, care au fost controlate si verificate in industriile de automobile au fost predispuse la inselaciuni, tocmai pentru a se gasi o cale de iesire, astfel incat codul cu sursa software sa devina accesibil publicului. Romania este deranjata de acest fapt si scandal in sine, iar purtatorul de cuvant de la Grupul VW din tara a fost de acord sa supuna spre testare gratuita autovehiculele vandute pe teritoriul tarii. In cazul in care esti unul dintre cei mai recenti posesori ai unei masini marca Volkswagen, atunci verifica aici emisia poluanta a masinii conduse.
StoAuto pune acum la dispozitia proprietarului de masini VW tip Golf, Polo, Passat, Tiguan modalitati noi pentru a verifica, dupa seria de caroserie, nivelul de noxe eliminat de motorul diesel. Scandalul poluarii autoturismelor VW aduce acum in prim plan modul in care se poate verifica cantitatea de noxe eliminate. Apelul la un astfel de program vine ca un ajutor pentru cei care isi doresc sa introduca seria de caroserie a masinii in link-ul regasit pe pagina web, astfel incat sa primeasca indrumare spre cel mai apropiat dealer auto, in vederea remedierii problemei. Important de stiut, pentru fiecare proprietar de masini din gama Volkswagen, este faptul ca acest mod de a identifica motorul diesel nu va agrava in niciun fel tehnica masinii detinute. De fapt, este mai mult un sprijin, oferind informatii sugestive si cu mult ajutatoare.
StoAuto este unul din cei mai mari producatori de piese si accesorii pentru masini din Romania, incat orice problema sa fie rezolvata in cel mai scurt timp. O multime de informatii se regasesc si pe site-ul online al magazinului, ceea ce face ca remedierea neconformitatilor acestor autoturisme sa fie rezolvata imediat. Fiecare posesor de autoturism are acum sansa de a spune, identifica si remedia in timp util defectiunea unui autoturism. Posesorii de autoturisme noi si second hand au acum un acces mai simplu pentru identificarea notiunilor ce tin de noxe, poluare, motorizare sau echipamente software pe stoauto.ro.