Finanțările de până la 100.000 de euro pentru digitalizarea IMM-urilor te pot ajuta să crești performanța în vânzări!

Detalii

CategoriiEconomie
Tagurifinantari nerambursabile
Ultima actualizareMiercuri 11 ianuarie 2023
Vizualizari337

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă ai un IMM, cel mai probabil știi deja că există fonduri nerambursabile care susțin adoptarea celor mai noi tehnologii de către întreprinderile mici și mijlocii. Pe lângă aparatele moderne necesare în procesele de fabricație și specialiștii în tehnologie, pot fi achiziționate și soluții software cu ajutorul unor astfel de finanțări. Întreprinderile care desfășoară activități de vânzare și distribuție pot achiziționa cu ajutorul finanțărilor soluții precum SFA, integrare ERP cu magazinul online, WMS sau optimizarea rutelor.

Fondurile europene dedicate digitalizării IMM-urilor fac parte din Planul Național de Redresare și Reziliență. Date despre beneficiarii eligibili și criteriile de acordare ale finanțărilor pot fi accesate direct pe site-ul Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, consultând ghidul lansat în forma finală la finalul anului 2022.

Sumele acordate prin PNRR pentru digitalizarea IMM-urilor pornesc de la 20.000 de euro, ajungând până la 30.000 de euro pentru microîntreprinderi, 50.000 de euro pentru întreprinderile mici și 100.000 de euro pentru întreprinderile mijlocii. Conform ghidului, finanțările pot fi utilizate pentru consilierea pentru servicii de consiliere pentru identificarea soluțiilor potrivite, echipamente hardware, rețele LAN/WiFi, dar și pentru adoptarea soluțiilor dedicate gestiunii financiare, a furnizorilor și logisticii cum este SFA software.

Acest tip de soluții este dezvoltat în cadrul uneia dintre cele mai importante companii de software development, AROBS Transilvania Software. În cadrul diviziei Optimall by AROBS, specialiștii dezvoltă încă din 2003 soluții pentru optimizarea afacerilor. Acestea sunt dedicate companiilor care au rețele proprii de agenți de vânzări, își desfășoară activitatea de comerț în mediul online, au un sistem propriu de distribuție a produselor sau dețin depozite cu produse, respectiv mijloace fixe de inventar.

Bineînțeles, soluțiile Optimall by AROBS pot fi îmbinate în funcție de specificul afacerii, astfel încât compania ta să obțină performanțe maxime de-a lungul întregului proces de vânzare și gestiune a business-ului. În plus, accesul la tehnologie este facilitat în prezent datorită finanțărilor pentru digitalizare. Începând cu data de 1 februarie 2023, începe perioada de depunere a proiectelor pentru obținerea granturilor pentru digitalizare și se va încheia în 30 martie 2023. Dacă vrei să apelezi la aceste finanțări, nu uita să incluzi și soluțiile Optimall by AROBS în planurile tale!