Conacul Zaicesti – o pensiune de o frumusete aparte

Detalii

CategoriiTurism
TaguriBotosani, cazare, pensiune, restaurant
Ultima actualizareJoi 7 decembrie 2017
Vizualizari1206

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pensiunea „Conacul Zaicesti” din Botosani te invita la clipe de odihna, de relaxare, la un ospat bogat alaturi de cei dragi tie pe domeniile sale.

Fosta resedinta a boierilor Filipesti in secolul al XIX lea, conacul este momentan locatia ideala pentru masa si cazare de pe aceste meleaguri, pentru cei care doresc sa traiasca bucuria vremurilor de mult apuse imbinate cu modernismul cotidian si totodata este una dintre locatiile preferate pentru un restaurant Botosani.

In ceea ce priveste locurile de gustat din preparatele traditionale apetisante care nu vor face decat sa iti incante papilele gustative, unitatea dispune de trei locuri de servit masa si anume:
Salonul Verde poate gazdui pana la 60 de persoane si este un loc de o frumusete aparte, in care epoca dantelelor scrobite, a lornioanelor, a umbrelutelor care te apara de soarele dogoritor si a corsetelor domneste. Cum te poti simti intr-o astfel de atmosfera eleganta? Deosebit...

Separe-ul auriu este locul potrivit pentru taifas, pentru discutii intime, pentru momente de pace, liniste si tihna, la un pahar de vin rosu sau o cina romantica.

Cerdacul, este locatia perfecta pentru seri de neuitat alaturi de prieteni, de petreceri bune in care sa te bucuri de muzica, dans, bauturi fine si mancaruri alese: condurul domnitei, friptura boierului, platoul vistiernicului, merindele ciobanului, etc. Acest cerdac are o capacitate pentru aproximativ 70 de persoane, care se pot bucura de o atmosfera speciala.

Momentan, la Conacul Zaicesti este valabila o oferta speciala pentru masa, iar aceasta consta in faptul ca daca comanzi felul doi, primesti din partea casei ciorba gratuita. Ciorba poate fi la alegere, iar in plus, vei mai primi si o palinca. Oferta este valabila in intervalul orar 12:00- 23:00, de luni pana vineri.

Dupa cum bine stim cu totii, noaptea de Revelion, este una cu totul speciala, asadar Conacul Zaicesti a pregatit pentru tine o petrecere cu voie buna si invitati de renume precum Ion Paladi si Iustina Irimia. Pe langa acestia, atmosfera va mai fi intretinuta de catre Formatia Syncron Band si Ansamblul Vorona. In cadrul programului, oaspetii se pot bucura si de programul traditional de datini si obiceiuri specifice Anului Nou.

Meniul va fi unul festiv, de sarbatoare, numai cu bucate delicioase si bauturi la alegere, iar pretul ofertei pentru Revelion 2018 la Conacul Zaicesti, este de 300 de lei de persoana. Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0755400207, iar mai multe detalii referitoare la locatia in sine, poti afla de pe pagina web a pensiunii, conaculzaicesti.ro