De unde cumperi sacouri dama elegante si confortabile?

Detalii

CategoriiShoping
TaguriImbracaminte, sacou
Ultima actualizareMiercuri 8 august 2018
Vizualizari2414

Voteaza & Distribuie

Descriere

In secolul vitezei moda evolueaza cu pasi reprezi, aceasta fiind o emblema a societatii de astazi. O solutie reprezentativa pentru complementarea unei tinute de tip office sau casual este asigurata de alegerea mai multor modelede sacouri dama fabricate cu drag in Romania. Stilul vestimentar se face remarcat de la persoana la persoana reusind sa scoata in evidenta personalitatea fiecarui om indragostit de frumos.

Croiurile, texturile si materialele noi contempleteaza haine moderne de inalta calitate in prezent. Accesorile imbunatatesc fiecare tinuta, obtinandu-se astfel un aspect elegant si rafinat demn pentru femeile pasionate de tot ceea ce reprezinta ultimele tendinte din domeniul design-ului vestimentar. Istoria formarii acestuia este destul de veche, reprezentand in general doamnele din inalta societate care puneau accentul pe aspectul vestimentar. In zilele de astazi aceasta piesa necesita sa fie regasita in orice garderoba, fiind indispensabila indiferent de ocazie. Larysa este o firma producatoare si distribuitoare de haine cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Productia proprie si originala de imbracaminte realizate de croitorese cu experienta in Romania are scopul de a pune accentul pe calitate si confort la fiecare purtare a produselor cumparate.

Sunt sacourile piese vestimentare necesare pentru intalnirile corporate?

Sacourile de dama sunt alese in conformitate cu evenimentul din viata unei femei. Acesta are rolul de a imbraca o tinuta simpla facand-o impunataore si irezistibila. Sacourile elganta sunt fabricate pentru diverse ocazii speciale precum: nunta, botez, zilele onomastice si petreceri tematice. Fiind piese cu caracter festiv, culorile acestora pot diferi de la model la model. Auriul imprimat cu motive de culoare inchisa este la mare cautare, accentuand, in principal, linia taliei. Alaturi de aceste nuante se alatura albastrul si rozul pal. Aceasta paleta corect echilibrata reusind sa armonizeze tinuta indiferent de ocazie.

Ce inseamna sa alegi piesa perfecta pentru o tinuta de exceptie?

Indicat este ca fiecare clienta sa isi cunoasca proportiile inainte de a achizitiona orice piesa vestimentara. Culorile,lungimile, materialele, manecile si prinderile fac sacourile sa capteze si sa lungeasca postura printr-o verticalitate compozitionala. Materialele precum taftaua sunt esentiale pentru obtinera unui look office, acestea putand fi purtate atat la birou cat si la unele evenimente cu caracter formal. Bleu-ul este principala nuanta care acompanieaza acest material diafan reusind sa aduca iluzia optica a unei talii mai subtiri si a unor umeri conturati. Taftaua este la mare cautare, fiind un material pretios specific confectionarii sacourilor casual si elegante.

Broderiile au scopul de a aprofunda imaginea stilistica creata de croitorese, brocardul reusind sa inglobeze atat calitatea cat si forma corpului. Tesaturile rafinate fac ca aceasta piesa de imbracaminte sa fie aleasa pentru ocazii speciale. La nivelul sacourilor atent confectionate exista diferite zone de decolteu. Principala forma adorata de femei este cel in V, datorita look-ului elgant si clasic-traditional. Piesele vestimentare care pot forma o tinuta completa asociata cu un astfel de sacou sunt fustele midi (de aceeasi culoare) si pantofii cu toc (precum stiletto – cu toc mediu/inalt).

Descopera noile colectii Larysa accesand magazinul online https://larysa.ro