Barbatii in costume sunt mult mai apreciati de catre femei

Detalii

CategoriiShoping
Taguricostume barbati
Ultima actualizareMiercuri 31 mai 2017
Vizualizari1358

Voteaza & Distribuie

Descriere

S-ar putea crede ca timpurile prezente impun purtatea chiar si de catre barbati doar de imbracaminte casual si confortabila. Cu toate acestea, toti stim ca femeile prefera barbatii in costum acelora care poarta blugi sau alte haine casual. E interesant, nu?! Exista ceva special in privinta acestor barbati care poarta costume, o nota care este cu adevarat atragatoare pentru femei. Aflati mai jos care sunt motivele pentru care barbatii care poarta costume sunt considerati cei mai atragatori barbati.

1. Un barbat in costum este imaginea succesului

Cand vine vorba de barbati in costume, toti oamenii - si nu doar femeile - au intotdeauna sentimentul ca numai oamenii de succes si importanti poarta costume, deci daca un barbat poarta un costum, trebuie sa fi facut ceva care sa ii fi asigurat succesul. Ce femeie nu ar vrea sa fie o parte a succesului unui barbat?!

2. Un costum arata intotdeauna bine pe corpul unui barbat

Indiferent de ce ar putea spune ceilalti, trebuie sa recunoastem: barbatii arata foarte bine cand poarta costume. Modelele bine croite de costume de barbati ii fac sa arate mai inalti, mai bine proportionati si, de asemenea, le fac umerii sa para mai largi. Ce altceva poate sa-si doreasca un barbat din aspectul fizic? Ce femei nu ar dori o pereche de umeri largi pe care sa se sprijine ori de cate ori au nevoie? Un mare alt avantaj al costumelor este ca pot sa mascheze burtica pe care o pot avea barbatii, creand astfel iluzia unui corp armonios. Acesta este un lucru pe care un pulover sau o jacheta sport nu-l va face niciodata, pentru nimeni. Cand este croit si purtat corect, un costum poate face, de asemenea, ca barbatii sa arate mai inalti, ceea ce, din nou, ii face semnificativ mult mai atragatori in ochii doamnelor.

3. Barbatii in costum arata ca au stil

Indiferent de cat de obisnuit este sa vezi barbati in costume, trebuie sa stii ca nu este atat de usor sa arate atat de bine asa cum ai putea crede. Exista o multime de modele de costume de barbati, modele clasice sau adaptate modei actuale din care se poate alege de la Gentelmen's Corner. Insa trebuie putin stil pentru ca un costum barbatesc sa fie purtat asa cum a fost destinat sa fie utilizat. Daca un barbat pare ca este in largul lui atunci cand poarta un costum, este clar ca vorbim despre un barbat care are clasa.

4. Un costum barbatesc nu se demodeaza niciodata

Sigur ca stii ca exista niste povesti despre hainele clasice din dulapurile pentru femei care pot fi purtate cu anii fara a paea demodate; si acelasi lucru este valabil si pentru barbati. Un costum bun nu se demodeaza niciodata. Acesta va sugera intotdeauna educatie, maniere, clasa si eleganta, indiferent de ce ar putea purta altii... Alegerea unui costum sugereaza si un bun gust, ceea ce se traduce intr-o personalitate placuta.

5. Un costum barbatesc reprezinta statutul financiar

Unii ar putea spune ca banii nu sunt importanti, dar ar trebui sa incerce sa traiasca fara a avea bani inainte de a spune un asemenea lucru. Barbatii in costume par intotdeauna a fi barbati capabili, ceea ce este important pentru viitorul femeilor, pentru ca femeile au nevoie de cineva pe care sa se poata baza.

Acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care un barbat in costum va fi intotdeauna mai atractiv decat unul care poarta haine obisnuite, casual.

https://www.gentlemenscorner.ro