Anagabriela87, la 10 February 2012 - 11:55 AM, a spus:
1. In primul rand, este aceasta o tinuta/combinatie adecvata pentru nunta?
2. As vrea sa port urmatoarele accesorii, dar nu ma pot hotara in privinta culorilor: accesoriu pt. par, cercei si poseta plic.
3. Machiajul. Smokey eyes/ ruj nud? Smokey eyes/Ruj rosu? Doar ruj rosu? Sau machiaj cat mai natural? Pedichiura/manichiura rosii/negre/nud?
4. Stiu ca peep-toes se poarta fara dres sau daca e musai un dres cat mai transparent si fara intaritura. Nunta e in februarie, desi afara e frig, in sala va fi cald.. cu sau fara dres?
1. E adecvata si pentru nunta. E mai mult o cocktail-dress, dar merge si la o nunta.
2. Ce accesoriu de par ? Vezi ca nu fie vreo agrafa kitschy ca strica tot ansamblul. Eu zic sa lasi accesoriul de par si pune-ti doar o pereche de cercei finuti si atat. In ceea ce priveste culorile nu ai multe optiuni. Ai grija insa sa nu asortezi prea mult ca nu se mai poarta. Daca ai pantofi rosii, posesta rosie, ruj rosu, cercei rosii...o sa arati ridiciol. Cel putin in opinia mea. Daca vrei sa ai ceva rosu ca sa mearga cu pantofii, alege un singur accesoriu in acea culoare.
3. Machiaj la rochia si pantofii aia (eu as fi ales pantofii de culoare nud, dar ma rog...fiecare cu gusturile lui) ar fi urmatorul : smokey eyes - ruj nud, machiaj care merge si dupa-amiaza daca ochii nu sunt machiati prea dramatic. Poti sa aplici mai cu retinere pentru dupa-amiaza si sa-i accentuezi cand se lasa seara. Alta alternativa ar fi doar ruj rosu, rimmel si creion dermatograf aplicat cu gust pentru ochi, atat. Desigur, depinde si daca rujul rosu ti se potriveste tenului tau si ce nuante de rosu. Nu toate femeile arata bine cu rosu pe buze. Depinde si de culoarea de par si coafura.
Machiaj cat mai natural pentru ocazii precum o nunta nu as recomanda mai ales daca vei aparea in poze. Camera foto "sterge" jumate din machiaj si daca ai machiaj natural vei aparea nemachiata in poze. Pe zi la ceremonia religioasa din biserica, da, acolo se potriveste un machiaj cat mai natural. Manichiura si pedichiura o alegi in functie de celelalte alegeri in legatura cu culoarea accesoriilor, insa unghii negre nu as recomanda. Probabil ca nud. Nu am mentionat de manichiura cu oja rosie pentru ca eu personal o detest.
4. In nici un caz sa nu porti strampi, sau dres cum le zici tu. De fapt asa ceva nu se mai poarta cam de multisor.
LE: Tu ti-ai cam complicat lucrurile cu pantofii aia, pentru ca acum va fi greu sa potrivesti nuanta de rosu cu vreun alt accesoriu sau cu rujul si risti sa ai doua nuante de rosu diferit pe tine. Sa speram ca nu trei.
Rochia ta are efect, e cu paiete, e dramatica. Pantofi gen sanda de piele intoarsa nu se prea potrivesc iar faptul ca sunt rosii e deja prea mult. Rochia e centrul atentiei pentru ca nu e simpla. Pantofii incarca look-ul inutil. Acei pantofi ar fi mers la o rochie neagra simpla, fara strasuri si valuri.
Eu as fi ales asa ceva:
Christian-Louboutin-Banana-140-Patent-Peep-Toe-Pump-Black.jpg (50.28K)
Number of downloads: 7
Christian Louboutin Vivid Red Peep Toes Nude Pumps_3.jpg (22.59K)
Number of downloads: 7
Christian_Louboutin_Delic_Suede_Pumps_Green_original_img_1318314408_385_.jpg (44.9K)
Number of downloads: 6
Christian-Louboutin-Rolando-Satin-pumps-Taupe-CL-pumps59_4.jpg (26.5K)
Number of downloads: 5
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 10 February 2012 - 08:05 PM