sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pisica mea problema pisicii mele Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   sarah12 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-May 11

Scris 21 August 2011 - 07:06 AM

Buna dimineata,

am o pisica de 9 ani,care are o problema de sanatate si anume:la buza inferioara ,din gingie i-a crescut o bubita.Cand sta cu gurita inchisa ,arata parca ar avea limba scoasa.Nu o doare,mananca,se joaca ,are comportamentul identic ca pana inainte de-a avea bubita.
Acum 2 ani i-a cazut bubita,dar in scurt timp i-a crescut inapoi in acelasi loc.
Veterinarul spune ca nu se cunosc cauzele aparitiei excrescentei respective,ca se poate opera(cu laser),dar nu-mi poate garanta ca nu-i va creste inapoi.
Am considerat ca daca nu o deranjeaza sa o las asa .
A mai avut cineva cazuri asemanatoare la pisici?
Astept sfaturi,propuneri,sugestii.
Multumesc.
0

#2 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 21 August 2011 - 07:20 AM

Nu am avut nici o asemenea experienta cu motanoiul meu. Insa daca ai vazut ca nu o deranjeaza defel, eu consider ca ai ales bine sa nu intervii.
Nu se pot face teste pe chestia /excrescenta aia?
0

#3 Utilizator offline   sarah12 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-May 11

Scris 21 August 2011 - 07:40 AM

Vezi postareaKilkoana, la 21 August 2011 - 07:20 AM, a spus:

Nu am avut nici o asemenea experienta cu motanoiul meu. Insa daca ai vazut ca nu o deranjeaza defel, eu consider ca ai ales bine sa nu intervii.
Nu se pot face teste pe chestia /excrescenta aia?

Intuiesc ce ai vrea sa stii -veterinarul mi-a spus ca mai fac pisicile astfel de excrescente,dar ca boala nu e de natura cancerigena.
A mai spuc ,repet,ca ar putea-o opera,dar ca gingia e foarte vascularizata si ar putea fii periculos.Aceasta boala-imi scapa denumirea- apare doar in gurita lor.
Dar,deocamdata e fericita asa,nu vreau sa o chinui ,deci o las asa cum e.
0

#4 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 09 September 2011 - 07:19 AM

Am probleme cu pisica. Am adoptat un pui de pisic acum 1 luna. Are 3 luni, e fetita, necastrata(fiind prea mica) si care se intelege f bine cu motanul care are 7 ani. A facut in litiera din prima zi de cand a ajuns acasa, am tinut-o inchisa 2 saptamani la rand pana s-a obisnuit cu noi si apoi am lasat usa deschisa si iese cand vrea in gradina. Saptamana trecuta s-a scapat un pipi mic in patul meu, unde doarme cu mine. Am spalat tot din pat, inlaturat mirosul. Ieri seara mi-a facut aceeasi bucurie. Stie foarte bine unde ii este litiera, stie foarte bine cum sa mearga in gradina. Sa ajunga la litiera are un etaj de coborat, pe niste scari maricele, dar 3 saptamani la rand asta nu a fost o problema, n-as crede ca oboseste mergand acolo. Ce pusca mea se intampla?
Situatii stresante nu sunt in casa, nu copii, nu galagie, nu alte animale. Sta singura in casa destul de mult si ''sper'' ca asta sa fie problema. Cere in felul asta atentie. N-as vrea sa cred ca are probleme de sanatate.
A mai patit-o cineva?
0

#5 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 09 September 2011 - 07:31 AM

da...
sunt anumite pisici carora orice ce le-ai face, tot mai fac cate o treaba de genul asta.
(eu le numesc "nesimtite" :o: )
am avut pisici si cand am fost la mama acasa, si cat am stat la bloc si acum cand locuiesc la casa; poate o fi vreo cauza si n-am avut eu interesul eu s-o gasesc, insa eu n-am reusit sa stopez acest comportament... poate altii au fost mai atenti si au gasit solutia.
acu, spera sa fie numai un caz izolat care nu se va mai repeta la maturitatea pisicii si dupa ce o sterilizezi.

Aceasta postare a fost editata de buleala: 09 September 2011 - 07:32 AM

0

#6 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 09 September 2011 - 11:01 AM

Acum o perioada am avut probleme cu motanul meu,care la fel,in pat.La sfatul veterinarului am cumparat inca o litiera pentru la etaj(pentru ca sunt doi,mai ales mascul si femela).Mi-a mai dat un spray cu care am dat in tot patul si apoi niciodata nu s-a mai intamplat sa-si faca nevoile altundeva in afara litierei.
Spray-ul este o sticluta de 60 ml si se numeste Feliway,gasesti sigur la veterinar.
0

#7 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 09 September 2011 - 12:09 PM

o sa ma uit chiar astazi dupa el, merci mult.
cauza ti-a spus-o veterinarul?
0

#8 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 September 2011 - 12:25 PM

A spus ca pentru doua pisici o singura litiera nu este de ajuns,iar daca sunt mascul si femela ei miros diferit si asta nu le convine.De cand am a doua litiera am observat ca femela merge numai la etaj,iar motanul numai jos.Nu mai merg niciodata amandoi numai la una.
0

#9 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 14 September 2011 - 07:36 PM

mi-a facut iar bucuria :doh:

am cumparat extra litiera, am dus-o la dr si nu are probleme cu vezica, i-am cumparat spray-ul ala..nimic nu functioneaza.
am impresia ca intentionat o face, razbunare ca e singura in casa atatea ore. imi mai ramane sa-l fortez pe motan sa stea cu ea...poate nu se mai simte singura
0

#10 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 September 2011 - 08:27 PM

Poate este stresata de ceva.Pisicile mele le-am adus in casa cand aveau 2 luni.In primele 4 luni nu am reusit sa pun mana pe ele,asa de fricoase erau(si mai sunt si acum,nimeni in afara de noi nu pune mana pe ele).Oricum,motanul isi facea nevoile pe hainele sotului,oriunde le prindea,numai ale lui.Veterinarul ne-a spus ca sunt stresate de ceva.Ne-a recomandat granule de la Royal Canin se numesc Calm si se gasesc numai la veterinar si un lichid intr-un dispozitiv care se baga in priza.Lichidul este tot de la Feliway si este cu hormoni pisicesti care relaxeaza pisicile.La doua ore dupa ce am bagat ala in priza,cu toate ca nu am crezut niciun minut ca o sa ajute,motanul meu a venit singur si nesilit de nimeni la mine.La cateva zile dupa,a incetat sa-si mai faca nevoile pe hainele omului.
Anul asta am mai avut probleme cu el cand de doua ori si-a facut treaba in pat,dar dupa ce am curatat patul si am dat cu acel spray,nu a mai fost nicio problema.
Ma gandesc ca pe pisi a ta o deranjaza ceva,pisicile sunt animale foarte curate si nu obisnuiesc sa urineze in alte locuri in afara de litiera decat in situatii care le deranjaza.
Poate e geloasa pe motan?Si faptul ca este singura acasa se poate sa fie o problema.
Acu' astea au fost solutiile ce le-am aplicat eu,la recomandarea veterinarului,altceva nu mai stiu.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Pisica mancand caviar
pisica mea..