"Hip-hop hours", MC Battle in Clubul Pure din Timisoara

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
176

Voteaza & Distribuie

DescriereIubitori timisoreni de hip-hop, pregatiti-va!


Clubul Pure va gazdui saptamana viitoare un MC Battle ca la carte, la care pot participa toti cei care au impresia ca se descurca in rime


Evenimentul, organizat de Hit’n’Run si sponsorizat de magazinul Cube din Timisoara, va avea loc pe 11 noiembrie. Doritorii se pot inscrie pana luni, 9 noiembrie, la numarul de telefon 0728357946, pe id-ul de Messenger hiphophours_hitnrun sau pe forumul Hit’n’Run, la adresa www.hitnrun.ro/forum. Castigatorul „bataliei" se va alege cu o pereche de pantaloni si una de pantofi la alegere, din partea magazinului Cube.


De asemenea, pe langa MC Battle, in cadrul evenimentului va avea loc si o demonstratie de breakdance, iar atmosfera va fi intretinuta de Necenzurat si DJ Mack (RASA). Intrarea la party va costa 10 lei, iar organizatorii mai pun la bataie si 500 de shot-uri din partea casei. Mai mult, daca va prezentati cu flyerul care anunta evenimentul, care va fi impartit zilele viitoare prin oras, veti avea 50% reducere la biletul de intrare. „Hip-hop hours" va avea loc miercuri, 11 noiembrie, in clubul Pure, de la ora 20.