Bună, eu sunt un tip timid, din păcate, şi am cāteva īntrebări
Scris 10 March 2011 - 03:42 PM
Nu am avut prietena niciodata , dar am fost indragostit de cel putin trei ori .Ultima fata de care am fost indragostit , cred ca am fost indragostit de ea trei ani si la jumatatea clasei a opta am realizat ca trebuie sa o uit .
La sfarsitul clasei a opta am reusit cu greu sa o uit , am fost fericit pentru un timp mai exact vacanta de vara , cum am spus eram fericit , singur fara nici-un gand legat de fete .
Apoi anul acesta (2010-2011) am inceput liceul , eram fericit si curios in legatura cu noii mei colegi .
Au trecut patru luni si mare parte dintre colegii mei sunt niste cretini ! Fac misto de mine in fiecare mod posibil.
Colegii mei sunt niste cretini care vorbes in timpul orelor , beau , fumeaza , chiulesc , sunt nestimtiti cu profesorii .
Si apoi intr-o zi o profesoara a zis ca o sa faca cu noi un "exercitiu psihologic", exercitiul era ,ca trebuia sa spunem numele a doua fete sau femei celebre ,si doua cantege gen slow/love songs ( Eu cred ca exercitiul asta a fost inutil si umilitor in mare parte ).
Acel exercitiu ma facut tinta cretinilor .
DIALOG : dintre mine si profesoara , ( daca vi se pare irelevant dialogul sau faptul ca este prezent sa spuneti).
prof: Bogdan! este randul tau , haide nu fii timid!
eu: Nu va suparati dar chiar este necesar asa ceva? De ce trebuie sa stiti ce preferinte am eu la fete sa ce cantece prefer?
prof: Da ! Este , si cred ca acest exercitiu ma ajuta pe mine sa te cunosc mai bine dar si pe noii tai colegi .
eu: OK ,lasati-ma o secunda sa magandesc.
eu: Cred ca fete aleg prima Yvonne Strahovski si Kate Beckinsale.
eu: si cantege aleg , "The Droge & Summers Blend - Two Of The Lucky Ones" si poate "Oh My love my darling - Roy orbison" .
eu: gata !
prof: Sunt niste alegeri foarte interesante , ma surprinde ca nu ai ales ceva de genul , stiu si eu Angelina Jolie sau pe alt cineva, unei fete i-ar placea cum gandesti.
eu: Deci in principiu trebuie sa aiba par lung , sa fie bruneta sa bonda , ochi albastri sau caprui ,sa fie inalta si sa te iubeasca ?
eu : H.h. da cam asa ceva .
prof: In final inainte sa se sune de iesire si findca tu ai fost ultimul pe care l-am intrebat imi poti spune de ce ai ales-o pe Yvonne Strahovski ?
eu : Nu , nu pot , cred ca am spus destule despre preferintele mele si despre viata mea personala , acum cred ca merit si un pic de intimitate.
prof: OK ,eram doar curioasa.
-unele dintre colegele mele se uitau cam ciudat la mine dupa acea ora .
Despre mine:
-am 1,75 m. ochi caprui deschis , parul este saten spre negru ,si port ochelari, nu pentru ca a-si avea mari prob. cu ochii ci doar ca trebuie sa ii port.
Eu vreau sa fiu actor , deoarece mama mea a fost cantareata , si ca am realizat in ultimii ani ca pot sa imit multa lume (familie , prieteni).
Familia mea imi zice ca sunt frumos si ca exagerez si ca este doar o faza din viata mea .
Intrebarile mele sunt urmat.:
O sa gasesc o fata frumoasa care o sa ma iubeasca?
Sau o sa raman singur pentru ca sunt timid si toate fetele ma cred bleg?
In final le multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca , si celorlalti va spun sa lasati remarcile inteligente pe seama celor inteligenti .
Scris 10 March 2011 - 03:51 PM
dar ce nu īnţeleg īn primul rānd - ce a fost aşa umilitor să nominalizezi două femei celebre care-ţi plac şi două melodii? ce a fost aşa de personal? de secret şi de ţinut doar pt tine? eşti chiar aşa secretos şi interiorizat?
apoi exerciţiul ăsta nu e chiar inutil - faptul că un elev de liceu alege un love song din anii '60 sau o melodie Lady Gaga, spune ceva despre el
de obicei adolescenţii sunt cuplaţi şi rezonează doar la ce e strict acum prezent şi servit pe MTV sau net, dar un adolescent care alege ceva diferit īnseamnă că are curiozitatea şi interesul de a-şi găsi şi defini propriile gusturi, nu ce i se pune īn faţă
Scris 10 March 2011 - 03:54 PM
Ontopic : sigur, draga, e plina lumea de ele.
Scris 10 March 2011 - 04:06 PM
ontopic 1. sigur o sa gasesti, o fata frumoasa pe masura ta, care esti un baiat frumos. Sa nu cobori standardele, ai nevoie de o fata la fel de frumoasa ca tine, da' frumoasa.
2. nu toate fetele cred ca esti bleg.. numai alea care nu vad dincolo de aparente. Si o sa-ti treaca si timiditatea.
(Am raspuns bine?
Scris 10 March 2011 - 04:09 PM
BogdanDK, la Mar 10 2011, 03:42 PM, a spus:
Sau o sa raman singur pentru ca sunt timid si toate fetele ma cred bleg?
Da,sunt fete frumoase carora le plac tipul tau de mascul.
Bleg, te vor vedea doar daca vei permita tu acest lucru.
Scris 10 March 2011 - 04:17 PM
Amicu', la Mar 10 2011, 04:02 PM, a spus:
Nu ma simt in stare sa educ asa ceva. De fapt, in stare m-as simti eu, dar i-as face o mare nedreptate, pentru ca probabil ar iesi un inadaptat printre cei asemenea lui.
Dar asta-i plictisitor.
ON: Ei, mai ales ca zici ca esti si tu frumusal si ca-ti merge cap'sorul, sigur o sa ai mare succes la fete.O sa vezi tu.
Scris 10 March 2011 - 04:24 PM
Tu si cu asta mic , nevinovat, apretat, care invata binisor, frumusel, meditativ...
Ce scorpie is!
Aceasta postare a fost editata de Sheeva: 10 March 2011 - 04:24 PM
Scris 10 March 2011 - 04:26 PM
Sheeva, la Mar 10 2011, 04:24 PM, a spus:
Tu si cu asta mic , nevinovat, apretat, care invata binisor, frumusel, meditativ...
Ce scorpie is!
de ce ma tu crezi ca o sa imi educ baiatul ca sa iasa o pramatie ce isi bate joc de fete ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Amalia.amalia | 11 | 906 |
|
Trofee | Strut | 33 | 3.552 |
|
|
sado | 365 | 23.291 |