Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
The Unknown

20 de ani de puscarie pentru ce a postat

Rate this topic

Recommended Posts

Vineri, 24 mai 2013

 

 

Cel mai ghinionist utilizator de pe Facebook! Risca 20 de ani de inchisoare pentru ce a postat

 

 

Un adolescent din Boston a fost arestat si asteapta sa fie judecat dupa ce a postat mai multe mesaje pe Facebook. Tanarul de 20 de ani ar putea sa stea 20 de ani dupa gratii din cauza unor versuri.

 

Tanarul a fost arestat dupa ce a postat pe Facebook versurile unei melodii rap compuse de el, dar care, potrivit autoritatilor incita la violenta si poate fi interpretata ca act terorist. Versurile melodiei faceau referire la Casa Alba si la atentatul de la Boston: "Toti veti vedea ce voi face eu, voi ucide oameni".

 

In ciuda faptului ca autoritatile sunt hotarate sa-l condamne pe tanar pentru instigare la violenta si acte de terorism, prietenii sai sustin ca este nevinovat si ca voia doar sa se faca cunoscut cu versurile pe care le creeaza: "Isi dorea sa devina noul Eminem!".

 

Potrivit Rusia Today , cei apropiati au facut chiar o pagina pe Facebook pe care s-au solidarizat pentru eliberarea lui Cameron. Tanarul poate fi eliberat in prezent pe cautiune, dar doar contra sumei de un milion de dolari.

 

Iata versurile postate de Cameron pe Facebook: "Deci, cand ma veti vedea pierzandu-mi mintile si ajungand la stiri, in presa, cand voi lovi casa ororilor numita Casa Alba, sa nu plangeti, pentru ca VOI, oameni buni, ati facut asta".

 

Intr-o alta melodie compusa de el se gaseau versurile: "atentatul din Boston, stati sa vedeti ce voi face eu. Voi deveni celebru". In instanta, versurile respective au fost prezentate ca probe, cu toate ca pe Facebook era si o continuare in care se specifica faptul ca tanarul Cameron planuia de fapt sa devina celebru prin muzica.

 

 

http://stiri.rol.ro/...tat-876145.html

Edited by The Unknown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muzica de genul e plina de ''smecherasi'' care se lauda cu ''ce vor face'', cu armele lor si cati oameni pot impusca intr-o fractiune de secunda. Asemenea muzica e difuzata constant pe MTV, chiar daca are cateva beep-uri de care ii doare in beep pe fani, ca oricum pot gasi versiuni necenzurate.

Respectivul nu a facut decat sa imite un lucru prezent pe toate drumurile, pe care altii vor continua sa il produca in mod regulat fara sa aiba vreo problema.

Mai bine sa-i bage la inchisoare pe cei care fac bani grei din otravirea unor minti influentabile.

Edited by Rory*
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si cetatenii americani dorm in continuare, pentru ca nu e asa, atunci cand abuzul nu e indreptat spre tine, nu conteaza.

Eu sper sa nu se ia prin Europa "democratia" asta. Asa cevaaa...mai ales in tara care se mandreste cu libertatea de exprimare.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru cine crede ca e la el acasa pe Facebook:

 

Un om s-a trezit cu politia la usa dupa ce cineva a reclamat o poza postata de el cu un mortier de plastic, vizibil in miniatura, langa o papusa Action Man.

 

Soldat american arestat pentru critici la adresa guvernului.

 

Doua femei din India au fost arestate pentru ca au dat ''like'' unui comentariu despre un politician.

 

Un adolescent din UK, arestat pentru un comentariu impotriva razboiului din Afghanistan.

 

Englez care cumparase homari pentru cina, arestat dupa ce a glumit online ca i-ar fi prins ilegal.

 

Exemplele pot continua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×